GH Oppsummerer Grorud 2 kampen

Det var en meget skuffet GH som mandag kveld kom med sine betraktninger av Grorud kampen til Nesodden fotball på nett.

 

GH om kampen:

Huff ja hva skal man si, det er utrolig bittert at vi får 2 sånne mål imot og at vi står igjen med null poeng etter noen som egentlig er en god prestasjon. Det er viktig for oss å se bak resultatet og ta med oss det vi gjorde den første halvtimen videre, for da var vi veldig gode.

Kampen åpner jo akkurat slik vi ønsker, vi har full kontroll i etablert forsvar og kommer oss til flere store sjanser både i spill og på dødballer. Alt går egentlig som planlagt de første 30 minuttene av kampen. Når vi passerer halvtimen så leder vi 1-0, har hatt to annullerte mål og leder sjanse statistikken  4-0. Planen var jo å ligge lavt og sørge for at Grorud ikke fikk overganger og å satse en del på de dødballene vi fikk så alt gikk som vi ønsket i lange perioder av første omgang. Så bommer vi litt i balansen på utspillet som går rett før 1-1 målet og da blir vi veldig hardt straffet og Grorud skårer på sin første sjanse i kampen, og derfra og ut så mister vi initiativet i omgangen. Allikevel så føles det jo utrolig bittert og ligge under til pause når de får skåring nummer to på den måten de gjør, for de har kun de to mulighetene i hele første omgang.

Andre omgang blir ikke helt som vi ønsker, vi kan ikke ligge like lavt lengere siden vi ligger under, og det betyr at Grorud får mer kontringsrom, noe som de er gode til å utnytte og som vi visste på forhånd ville kunne skape problemer for oss. De skaper vel tre store sjanser fra pause og til det er spilt 75 minutter og i den perioden så skaper vi bare en sjanse, og denne perioden er den i kampen jeg er mest skuffet over for her er det alt for lite trøkk i oss og vi mangler litt passion. Nå skal det sies at Grorud er godt organiserte og har nok en bedre defensiv struktur enn de fleste lag vi kommer til å møte, men det var noe som manglet i denne perioden.

Da vi legger om til 3 bak så vet vi jo at vi kommer til å bli kontret på og den risikoen måtte vi jo bare ta. Jeg synes allikevel at vi får et bedre trøkk og mer engasjement etter omleggingen, og selv om det tar litt tid før vi skaper noe så synes jeg det er mye nesten der i en periode. Så får vi jo også betalt når Viken utligner og da var vi veldig sikre på at vi skulle få med oss i hvert fall et poeng.

Den siste baklengs goalen er jo utrolig bitter og jeg synes synd på Møller som holder oss inne i kampen med to strålende redninger tidlig i 2.omg. Det blir jo ekstra bittert når du har sluppet inn en av samme typen tidligere i kampen også, og få to sånne mål imot i samme kamp er jo helt merkelig og det fører jo til at vi taper en kamp hvor vi egentlig gjøre det aller meste riktig hele veien.

Etter å ha sett kampen igjen så ender sjansestatistikken 7-6 til Grorud, og to av disse sjansene serverer jo vi. Hvis vi fjerner de to så vinner vi kampen så enkelt er det. Vi slipper heller ikke til en målsjanse i etablert forsvar eller på dødball hele kampen, alle sjansene til Grorud kommer på overganger og der har vi en jobb å gjøre med ha bedre balanse og bli bedre i den offensive markeringen, men det har også litt med kampbilde og gjøre at de får de overgangene når vi ligger under.

I sum så gjennomfører vi en god kamp, mot et av de beste lagene vi kommer til å møte i år. Kampplanen vår fungerer, vi får de sjansene vi skal ha. Vi har god kontroll defensivt frem til vi må kaste folk i angrep. Så det er surt å bli felt av personlige feil når vi føler at her burde vi hatt 3 poeng. Men nå er det så enkelt som at det som har skjedd har skjedd og vi er nødt til å nullstille og se fremover for vi er kun to kamper inn i sesongen og et tap ( selv om det var av den bitre sorten ) skal ikke få ødelegge for oss.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar