G14: Nesodden 2 med ny seier over Nordby

Nesodden 2 innkasserte sesongens andre seier etter en solid gjennomført kamp mot Nordby. Nesodden vant til slutt 4-3. Seiersmålet kom i kampens siste sekund. 

Første omgang:

Kampen startet forrykende med tøft og aggressivt spill av Nesodden. Allerede etter 3 minutter kom kampens første store sjanse for Nesodden etter et perfekt gjennomspill til Awer. Skuddet havnet dessverre rett utenfor stolpen. De neste minuttene fortsatte Nesodden med flott spill hvor vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. Dessverre ble vi avblåst for offside gang etter gang, etter litt for tidlige løp eller for sene avleveringer når løpene først kom.

Etter 20 minutter fikk Nordby sin første mulighet, men vi rydder unna. Like etterpå lader Theodor skuddkanonen utenfor 16 meter, dessverre rett på keeper.

Vi kommer til flere store sjanser med fine gjennomspill og innlegg på kantene utover i omgangen. I det 28 minutt får vi endelig uttelling. En flott gjennombruddspasning til Awer som alene med keeper setter ballen trygt i mål. Nesodden fortsetter presset og kommer til flere gode sjanser. Rett før dommeren blåser av omgangen kommer et nytt flott angrep på kant og et presist innlegg til Awer som setter ballen enkelt i mål. Pauseresultat: 2-0 til Nesodden.

Omgangen sett under ett er preget av trygt og godt spill av Nesodden, høyt press og høy aggressivitet i duellspillet. Vi dominerer kampen, men går litt for mange ganger i offsidefellen.

Andre omgang:

Nesodden får en kalddusj allerede etter 2 minutter. Etter en feilpasning i eget forsvar snapper Nordby ballen og fyrer av et skudd fra 16 meteren som går rett i kassa. Spillet bølger litt frem og tilbake etter Nordy sin redusering. Vi er ikke like tett oppi motstanderen som i første omgang og slipper Nordby mer og mer inn i kampen.

Etter 9 minutter spiller Nesodden seg likevel fint opp fra eget forsvar og slår en fin gjennombruddspasning til Lucas som dessverre skyter rett på keeper. Etter 15. minutter får Nordby en ny stor mulighet, men Erlend redder skuddet mesterlig.

Like etterpå er det Nesoddens tur. En ny gjennombruddspasning til Lucas som sikkert setter ballen i mål. 3-1 til Nesodden. Etter dette blir vi litt for passive og føler oss kanskje trygge på seieren. Nordby kommer tilbake og scorer to ganger, etter litt ubesluttsomhet i eget forsvar.

Vi får et par frispark i god posisjon utenfor motstanderens 16 meter, men dessverre uten at dette gir oss uttelling.

De siste 10 minuttene får vi en følelse av at dette kan tippe begge veier. Spillet bølger frem og tilbake med flere sjanser til begge lag. Noen sekunder før dommeren blåser av kampen faller avgjørelsen. Lucas blir nok en gang spilt gjennom og fra distanse lobber han elegant ballen over Nordbys keeper. 4-3 til Nesodden som også ble sluttresultatet.

Alt i alt en god kamp av Nesodden, selv om vi mistet noe av initiativet i andre omgangen. Til tider så vi glimrende pasningsspill, solid duellspill, gode løp og mange gjennombruddspasninger som kunne gitt enda større uttelling. Uten tvil en velfortjent seier til Nesodden!

Laget: Theodor, Lucas, Christian A, Kasper K, Mathias, Martin, Laurits, Erlend, Alfred, Johannes, Benjamin, Kasper R, Johannes K, Simen, Awer, Mats L.

 

 

Legg igjen en kommentar