Msa: Endelig 3 poeng

Det har hvert en tung start på sesongen for Nesodden sitt a-lag, men på lørdag kunne man juble for både 3 poeng og mye bra angrepsfotball i det som var årets første gresskamp på Berger stadion. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 5-1 og det kunne fort hvert mer.

Selv om Nesodden åpnet kampen best så var det gjestene fra Ski som skulle ta ledelsen etter 19 minutter. Nesodden pådrar seg frispark ca 23 meter fra eget mål og tidligere Follo spiller Simen Carlsen Strande er ikke vond å be, han dunker inn 1-0 ledelse til gjestene nede ved stolpe roten til Mert Gursoy i Nesodden målet. Dette kunne fort ha endret kampbilde, men Nesodden som hadde åpnet kampen klart best hang ikke lenge med hodet og fortsatte og kjøre på. Utligningen kom rett før man passerte halvtimen, da Kim Viken får vendt opp og skutt fra 16 meter og ballen ruller inn bak en noe forfjamset Ski keeper. Kun syv minutter skulle gå fra utligningen til hjemmelaget tok ledelsen, en overgang tatt ut av læreboka avsluttes med at Kasper Akre setter inn 2-1 og lettelsen kunne bre seg over de fremmøtte på Berger stadion. Rett før pause får Ski sin andre og siste målsjanse i kampen, da de header en corner over målet til hjemmelaget.

Den andre omgangen handlet kun om Nesodden. Kasper Akre og Kim Viken skåret hvert sitt mål i denne omgangen også før Jacob Bjøndal avsluttet skårings ballet med stange inn en corner til 5-1. Det er ingen tvil om at hjemmelaget kunne ha vunnet mer, for hele andre omgang var et eneste langt angrep mot Ski målet, og når vi telte opp etter kampen så endte sjansestatistikken 18-2 til hjemmelaget. Og de aller flest gikk fornøyde hjem fra Berger Stadion denne første lørdagen i juni.

Nesodden fotball på nett ba GH om å oppsummere kampen:

» Først og fremst utrolig deilig å ta tre poeng igjen. Og veldig deilig å være på gresset hvor vi hører hjemme. Det var mye bra i dag spesielt i andre omgang. Selv om vi dominerer i første omgang også så blir tempoet litt for lavt, vi ender opp med å la Ski komme på plass hver gang og må hele tiden spille ut 10 mann og det er ikke så lett, vi tvinger det også litt for mye gjennom i første omgang isteden for å bearbeide litt mer før vi går for gjennombruddet. I andre omgang er vi mye flinkere til dette og da tar det jo ikke mer enn 15 minutter før Ski er helt tomme for krefter. Så jeg er fornøyd med mye i dag, men det er litt for tidlig å friskmelde oss selv, vi må prestere det vi gjør i andre omgang i dag over flere kamper. Vil også skryte av publikum i dag, det regner og er vått, men de som hadde tatt turen laget meget god stemning og det var gøy å spille fotballkamp i dag»

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Bytter: Lundquist etter 70 min for Skonnord. Størmer etter 70 min for De Capua. Andersen etter 75 min for Bjøndal. Fors etter 75 min for Akre

Dagens Nif gutt:

Første års junior Kasper Akre skårer sine 2 første mål for msa og jobber helhjertet begge veier i de 75 minuttene ha spilte. Da fortjener man tittelen dagens Nif gutt

Legg igjen en kommentar