MSA gjennomført flere gode treningskamper

Nesoddens A-lag har for alvor kommet i gang med forberedelser til årets sesong. Med en økende tropp, har både de erfarne og de unge talentene i klubben fått flere kamper i beina allerede. Og med et par nye fjes, begynte vi å se det laget vi ville se i sesongen som kommer.

 

Første kamp ut i år for MSA var mot rivalen Fjellstrand. Fjellstrand har lenge vært et aldrende lag, ofte med lokale spillere, som kanskje allerede har spilt i NIF. Men som tiden har gått, har det blitt et yngre og yngre lag. Men fysikken er noe de absolutt ikke har mistet. Og dette er noe det unge mannskapet fra NIF fort fikk kjenne på. For med erfaring og trøkk, endte kampen til slutt med seier til Fjellstrand. Etter en god første omgang med relativt god kontroll, fikk også etter hvert flere av klubbens juniorer prøvd seg. Og med en enda større fysikk-forskjell, gled kampen mer og mer over i Fjellstrand sitt spor. Kampen endte 2-3 i favør Fjellstrand etter scoringer av Anders Blom Jensen og Sander Strandhaug.

 

Men kun en uke etter, var det klart for kamp mot klubben fra nabo-kommunen Ås. MSA har i en årrekke vært på nesten helt likt nivå med Ås. Men denne gangen skulle det gå annerledes. For allerede tidlig ut i kampen, skulle det vise seg at de hvitkledde fra Nesodden hadde tatt noen steg allerede på en uke. Utover i kampen viste MSA mye bra, og satt til slutt resultatet til 4-1 etter scoringer av Sander Strandhaug, Kasper Akre, Dino Palos og Tallak Galba.

 

Og når vinterferien nærmet seg for unggutta, tok MSA turen over til Moss. Nærmere bestemt Jeløya. Og på motsatt banehalvdel sto Sprint. Med en etter hvert god oppkjøring, stilte fortsatt Nesodden med et relativt ungt lag. Men MSA skulle fortsatt vise seg å være på høyde med divisjonskollegaene. Men når de hvitkledde skapte flere farlige muigheter i mot på grunn av personlige feil, måtte det til slutt vises. Sprint endte til slutt opp med å tape 1-4, etter at Saduldin Al Saloumi scoret Nesoddens eneste mål.

 

Men uansett resultater, har nesodden fått med seg tre gode gjennomkjøringer. Både de vante og de unge har fått mange minutter i beina. Onsdagens kamp mot Nordstrand var avlyst på grunn av kulde, så neste A-match er lørdag 10.3 borte mot Ullern.

Legg igjen en kommentar