Nesoddens juniorer med ekstrem prestasjon

Nesodden G19 – Fjellstrand 4-3 (2-1)

For kun et par uker siden, ble MSA slått av Fjellstrand, som kunne krone seg som Nesoddens beste lag. Men en kald torsdagskveld skulle også Nesoddens juniorlag få prøve seg. med et yngre og mindre fysisk lag, enn det Fjellstrand stilte med, tenkte mange at dette ville bli en tung kamp for de hvitkledde. Men slik skulle det ikke bli.

 

Tidlig ut i første omgang, gikk Fjellstrand rett i strupen på Nesodden. Fjellstrand stilte med mye fart i de øverste rekkene, noe som også skulle bli en farlighet mot de unge guttespillerne. Allerede tidlig ut i omgangen mottar den tidligere Nesodden-spilleren, Mathias Smith ballen. Han fører forbi stopperparet og setter ballen kontant i mål. Men etter hvert som omgangen utviklet seg, greide Nesodden å holde mer og mer på ballen. Og nesten midtveis ut i omgangen får NIF et frispark fra rundt 25 meter. Og fra et hold som mange ikke tenker på som en skuddposisjon en gang, prikker Elias Fors et fantastisk frispark helt oppe i høyre hjørne. Og nå har Nesodden totalt tatt over kampen.

 

De unge guttene fra G19 skaper sjanser på både overganger og dødballer (!). Og med spillets gang, kommer også målet. For etter at Elias Fors mottar ballen på høyresiden, og fører forbi to spillere, har Nesodden greid å fylle boksen. Og på bakerste stolpe sikter Elias inn innlegget. Kasper Akre vinner i lufta og header ned på keeper. Når Keeper ikke greier å holde på ballen, står Saduldin Al Saloumi klar på returen, og setter pauseresultatet til 2-1 i favør Nesodden.

2. omgang startet ganske likt som første startet. Fjellstrand prøver å gå rett i strupen på ungguttene med høyt press. Men med selvtilliten som var bygd opp, greide Nesodden å spille av presset gang på gang. Og etter hvert som omgangen utviklet seg, styrte Nesodden spillet mer og mer. Men mot spillets gang, greide Fjellstrand å få reduseringen sin etter at ca timen var spilt. Nesoddens spill satt som det skulle, og Fjellstrand endte opp med å løpe etter hele veien. Men ikke lenge etter, skulle Nesodden få vise seg fram igjen. Stian Lindseth mottok ballen et lite stykke utenfor 16-meteren. Og med et perfekt skudd helt oppe i krysset, hadde Nesodden igjen gått opp i ledelsen. Nesodden holdt mye på ball, og la etter hvert på til 4-2 etter scoring av Jonathan Sandberg.

 

Juniorene virket ikke lenger som juniorer, og var trygge og gode med ballen. For ved å holde roen både ved å spille seg ut, og holde på ballen, slet Fjellstrand veldig med å bryte ballen. Men Fjellstrand fikk reduserte med ett mål ca 15 minutter før slutt, og kampen ble kun en krig. Men med en bedre trent tropp, holdt nesodden ut, og satt sluttresultatet til 4-3.

 

Med en bunnsolid kamp av de unge guttene fra Nesodden, går de også til slutt ut som seierherrer i denne kampen. Og som Fjellstrand meldte seg som etter seieren over MSA, så kan Nesoddens juniorer kalle seg Nesoddens beste lag for øyeblikket. Med et slikt nivå, skal det bli en spennende sesong for Nesodden G19.

Legg igjen en kommentar