MSA rotet bort 3 poeng

Nesodden – Vestli 2-4 (0-0)

En sur tirsdagskveld hadde både snøen og Nesodden inntatt Jesperudjordet kunstgress på Stovner. Og endelig var det duket for årets seriestart. En dag mange hadde ventet på, og det var knyttet stor spenning rundt årets første kamp i den 3. avdelingen i 4. Div. Nesodden hadde allerede hatt varierende prestasjoner i sesongoppkjøringen, men at det skulle bli så varierende i denne kampen, hadde ingen ventet.

 

Første omgang startet som en klassisk serieåpning. Begge lag slet med å få i gang det gode spillet, og det ble som ventet en mer krig på midten. Men det første kvarteret viste fortsatt Vestli seg som det sterkeste laget. Nesodden jobbet seg mer og mer inn i omgangen, og etter kvarteret spilt gikk ballen nesten kun mot vertenes mål. Et brassespark av Kim Viken og flere påfølgende sjanser, gjorde at det nesten var et under at Nesodden ikke ledet. Spillet satt mer og mer, og Nesodden gikk til pause på stillingen 0-0 med mye positivt å ta med seg inn i garderoben.

 

Positiviteten kunne også vises i starten av 2. Omgang. Nesodden gjorde som i slutten av forrige omgang, og tok med en gang et grep om kampen. Med et godt spill og flere gode kombinasjoner oppover i banen, begynte Nesodden også å skape sjanser. Og det tok ikke lang tid før målet kom. Kun en 5 minutter ut i omgangen mottok nykommeren Flamur Loku ballen midt inn på Vestli sin banehalvdel. Etter å ha dratt av to spillere, slipper han en perfekt ball gjennom til Kim Viken. Og som han har gjort så mange ganger før, setter han ballen kontrollert i lengste hjørne. Og på denne tiden i kampen var det kun et lag på banen.

 

Kun minutter etter, skulle også det andre målet komme. Og ved nesten en reprise av det første målet, var det nå Dino Palos som slipper Viken gjennom igjen. Og like enkelt legger han på til 2-0. Nesodden hadde tatt et solid grep om kampen. Men ut av ingenting skulle det snu. For ikke lang tid etter 2-0, kom et innlegg inn fra høyresiden til Vestli. Ballen havnet på pannen til spissen i midten, som får redusert til 1-2. Man følte fortsatt at Nesodden hadde et grep om kampen, men spenningen var igjen tilbake. Og ikke lenge etter, greide også Vestli å utligne til 2-2. Det begynte å skape panikk i Nesodden-laget. For ikke nok med utligning, greide også Vestli å snu kampen til 3-2.

 

Men det var etter dette, at kampens mest bisarre hendelse tok sted. For etter en korner av Vestli, skulle keeper Dardan Kralani komme seg fram i boksen for å sette i gang tidlig. Men når to Vestli-spillere løper foran han, blåser plutselig dommeren. I det alle tror Dardan skal få et frispark, velger heller dommeren å peke på straffemerket. I stedet for at rettferdigheten seirer, setter Vestli straffen. Nesodden legger om til 3 bak, og skaper flere muligheter til å redusere. Men det skal ikke gå denne dagen for Nesodden. Resultatet holder seg, og det ender 4-2 til Vestli.

Dagens NIF-gutt: Flamur Loku: Jobber hardt og var kreativ fra sin rolle i mellomrommet. En spennende debut og vi gleder oss til å se mer av Flamur.

 

[team1]

Innbyttere: Elias Fors, Johan Mjelve, Kasper Akre, Sindre Andersen, Peder Røberg

Legg igjen en kommentar