MSA: Årets andre hjemmekamp

Nesodden – Oppsal 2, Tirsdag 24. April

Med mai rett rundt hjørnet, har sesongen virkelig kommet seg i gang for fullt. Med en litt tung start, står Nesodden med 0 poeng etter to kamper. Men uansett plassering på tabellen, sitter alle og venter på at det nå skal snu. Tirsdag 24. April kl. 18.30 er det klart for årets andre hjemmekamp.

 

Og på andre banehalvdel står Oppsal 2. Oppsal har i likhet med NIF ikke hatt en perfekt start. Etter 3 kamper spilt står de med en seier og to tap (sier mot Follo 2 og tap mot både Rommen og Kolbotn). Oppsals A-lag på sin side møter våre distrikt-naboer i Drøbak, en divisjon opp. Så på samme måte som med mange andre rekruttlag, kan de finne på å stille med hva som helst.

 

Det kan altså vise seg å bli en spennende dag på Berger Stadion tirsdag kveld. Møt opp og støtt Nesodden fram til årets første seier kl 18.30!

 

 

 

Kveldens tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892181

Legg igjen en kommentar