Årets første 3 poenger

Det ble et tett og jevnt oppgjør Tirsdag kveld på Berger kgb. Men skåring av første års junioren Saad Saloumi holdt til årets første 3 poenger for halvøylaget.

 

Med Kim Viken sitt fravær grunnet omgangssyken falt ansvaret for å lede angrepet til Nesodden på 01 modellen Saad Saloumi og ungutten viste seg tillitten verdig med å skåre kampens eneste mål i det 46 minutt. Målet gjør at unggutten står med 5 mål på 10 a-kamper for Nesodden.

Mye Nesten i første omgangen

Det var gjennom det meste av første omgangen en jevn kamp som utspant seg på berger kgb. Begge lagene ville mye fremover og sendte folk i angrep, og spesielt Oppsal hadde noen gode overgangsmuligheter som de ikke utnyttet. På den andre siden så spilte Nesodden seg til flere sjanser i etablert angrep men ofte ble den siste pasningen for dårlig eller avslutningene litt for tamme. Selv om det var jevnt så var det Nesodden som virket som det farligste laget gjennom første omgang. Defensivt hadde man stort sett god kontroll og det var tydelig å se at savnet av Dennis Tjernshaugen har hvert merkbart for med han tilbake i den bakre 4`eren fremsto hele leddet som tryggere enn det har gjort ved tidligere anledninger i år. Og da det nærmet seg pause så hadde det ikke hvert ufortjent om Nesodden hadde ledet, men på overtid i 1.omg så fikk Oppsal kampens så langt største mulighet da Wilhelm Adra kom alene gjennom etter en lang ball i bakrom, men spissen som til vanlig banker inn mål for a-laget til Oppsal satte ballen en god meter utenfor stolpen og Nesodden slapp med skrekken.

Strålende start på 2.omg

Nesodden fikk en strålende start på den 2.omgangen. Etter kun et minutt så lå ballen i mål bak Oppsal sin keeper og vertene var i føringen. Erik Nakkerud plukker opp en ball i bakrom fra Jan Axel Skonnord og slår 45 grader ut til Saad Saloumi som dra av en Oppsal spiller i mottaket sitt og hamrer ballen i mål fra 10 meter. Etter målet var det kun et lag på banen de neste 20 minuttene, Nesodden kjørte nå kampen fullstendig og kom til flere sjanser. To redninger på streken og god Oppsal keeper var det eneste som hindret at hjemmelaget økte ledelsen. Oppsal hadde en god mulighet i denne perioden, men Dardan Kralani i Nesodden målet viste at han skulle komme til å spille en viktig rolle i resten av kampen med en god redning. Da klokken bikket 75 minutter på berger endret kampen karakter. Oppsal kjørte flere spillere i angrep og det ble veldig tydelig at Nesodden hadde en ledelse og beskytte. Hjemmelaget ble veldig lave og klarte ikke å sette press på ballfører så Oppsal fikk stå upresset og pumpe baller inn i boksen til Nesodden og samtidig så laget hjemmelaget mye unødvendige cornere og frispark slik at Oppsal fikk satt inn et ordentlig trykk mot slutten. Dardan Kralani i nesodden målet var bunnsolid både i feltet og hadde et par matchvinner redninger mot slutten som gjorde at Nesodden kunne dra i land årets første 3 poenger.

Fornøyd GH

» Ja dette må vi være fornøyd med » sier A-lags trener GH etter kampen. » Vi spiller en god første omgang og er litt uheldige som ikke går til pause med en ledelse, mens de første 25 av andre omgang er veldig bra og der bør vi punktere kampen. Så skjønner jeg at det blir litt kaos på slutten, når du har startet serien med 2 tap så er det en mental greie mot slutten der når vi leder at vi ender opp med å føle at vi har noe å tape. Det blir litt mer kaos enn det vi setter pris på men heldigvis så har vi en meget god keeper i dag. Men skal vi snakke om ting å rette på så er det klart at vi burde ha punktert kampen tidligere og at hvis vi hadde hatt større ro med ballen mot slutten så var det noen enorme rom å kontre i. Akkurat i dag så skal vi ikke bry oss så mye om de tingene men heller være fornøyd med at vi fikk 3 poeng og at vi i sum spiller en god kamp mot et Oppsal lag som stiller med 6 mann fra A-stallen sin» Avslutter GH  før han setter kursen ned på kunstgresset igjen for å være med på resten gutter 15 treningen.

Vi takker Oppsal, dommere og oppmøtte tilskuere for kampen. Neste MSA kamp er borte mot Ski tirsdag 1.mai klokken 2015.

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Innbyttere: Andersen etter 65 min for Nakkerud og De Capua etter 74 min for Akre

Dagens Nif gutt: En lokal jury kåret Ole Kristian Grime til dagens Nif gutt. Kapteinen spilte en solid kamp på midten, og var involvert i flere av sjansen som hjemmelaget skapte, samt viste en innsatsvilje en kaptein verdig.

 

 

Legg igjen en kommentar