Msa: Jakter sin 3 strake seier

Lørdag tar Msa turen til Oslo, nærmere bestemt til Rommensletta hvor Oslo City i morgen er verter. Nesodden serieåpnet Ifjord mot Oslo City nettopp på denne banen og da var det de tre herrene på bildet over som sto for Nesodden sine scoringer i en kamp halvøylaget vant 4-1. Kanskje er det flere mål i vente fra Tjernshaugen, Viken og Bjøndal denne lørdagen også.

Lørdag klokken 1600 braker det løs på Rommensletta kunstgress. Nesodden jakter sin tredje strake seier og etter gode prestasjoner mot både Oppsal og Ski så er det optimisme og spore i laget før lørdagens kamp. Optimistisk kan man også bli hvis man ser på statistikken mellom de to lagene på de fire foregående møtene mellom lagene har Nesodden stukket av med seieren tre ganger, og Ifjord tok man full pott mot Oslo City og hadde 9-1 i målforskjell på de to kampene.

Oslo City har åpnet sesongen med å tape for de to samme lagene som har slått Nesodden så langt Grorud og Vestli, men de har slått Follo og er så langt det eneste laget som har tatt poeng fra topplaget Kolbotn i år. Så Nesodden kan ikke forvente seg noe lett kamp når de lørdag spiller sesongens femte seriekamp.

Nesoddens tropp ser du her : https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892174

Legg igjen en kommentar