Msa: Hjemmekamp i kveld mot Holmlia

SAMSUNG CSC

I kveld kommer det forventede topplaget Holmlia på besøk til Berger kgb. Kampstart er klokken 2015 og vi håper at så mange som mulig tar turen for å heie frem Nif gutta i jakten på sin fjerde strake seier.

 

Holmlia blir en tøff nøtt for Nesodden gutta, de to tidligere serieoppgjørene mellom disse lagene var i 2016 og da stakk Holmlia av med seieren i begge kampene. Holmlia var i år de fleste bookmakerne sine opprykksfavoritter, men laget til Faisal Dahir har fått en litt tøffere start på sesongen enn ønsket. Så langt så står de med syv poeng på fem kamper, tapene har dog kommet mot topplagene Kolbotn og Rommen mens det «bare» ble uavgjort mot et rent juniorlag fra Follo.

Hos Nesodden er stemningen god etter tre strake seiere på rad, men spillerutvikler Ruben Tollefsen er klar på at det blir tøffere motstand i dag enn i de foregående kampene. » Ja Holmlia er et bedre lag enn de vi har møtt så langt i år så vi må heve vår egen prestasjon hvis det skal bli tre poeng i dag»

Nesodden sin tropp ser du her: tropp

Avspark er 2015 på berger kgb, ta turen og støtt Nif gutta.

Legg igjen en kommentar