Første hjemmekamp på gresset. Magnus Carlsen kommer. Kommer du?

NIF – Fremad Famagusta

Etter at de tidligere kampene for MSA kom på løpende bånd i en tett kampperiode, har nå Nesodden fått over en uke hvile. Med flere gode treningsøkter i finværet, er endelig gresset på Berger Stadion klart. Og i morgen, onsdag 23. Mai, braker det løst med årets første kamp på det etter vært grønne gresset.

 

Med sommerværet allerede ankommet Østlandet, er det duket for en flott dag i solskinnet når Fremad Famagusta gjester Berger. På lagoppstillingen til Fremad står sjakk-champion Magnus Carlsen oppført. Så gjenstår det om han er like god i fotball 🙂 Med to seiere på de første 7 kampene, har laget plassert seg på en 7. Plass 5 poeng bak Nesodden. Nesodden står som ubeseiret i de 5 siste kampene. Fremad Famagusta på side gikk på et 0-4 tap mot Kolbotn sist match. Men uansett tidligere resultater, skal det alltid spilles 90 minutter.

 

Og når yr.no melder om 26 grader og strålende sol, finnes det ikke et bedre sted å dra etter en dag på stranda. For kl. 19.00 sparkes det i gang årets første hjemmekamp på gressmatta på berger. Still opp og hei frem Nesodden til nok en seier. Vel møtt!

 

Morgendagens tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892203

Legg igjen en kommentar