MSA: To nummer for små

Forutsetningen var klar da Nesodden tirsdag kveld tok turen til rommensletta. Med seier så ville Nif gutta blande seg helt inn i toppstriden i årets serie. Men Rommen viste hvorfor de er ubeseiret så langt i år, og etter det som var en jevn 1.omg hvor vertene var heldige som gikk til pause med en 2-0 ledelse. Så ble 2.omg spill mot et mål og Rommen innkasserte til slutt en fortjent 5-0 seier.

 

1.omg   

Kampen åpnet med at Rommen slo langt fra avspark og fikk en kjemper sjanse allerede etter 15 sekunder. Sjansen resulterte i corner som ble til 4 nye cornere før Nesodden gutta endelig kunne komme seg ut av egen 16 meter etter en 2 minutters beleiring.

Etter dette så ble 1.omg en jevn affære, og den neste sjansen skulle komme til bortelaget. Vetle Henriksveen setter en volley like over mål fra 7-8 meter etter en dødball. Dessverre for gjestene så skulle det neste som skjedde av betydning bli at hjemmelaget gikk opp i en 1-0 ledelse. 15 minutter var spilt da Rommen etablerte et angrep på sin venstre side og etter flere trekk blir ballen lagt inn på bakerste stolpe hvor en Rommen spiller i duell med Dino Palos får headet ballen forbi Kralani i Nif målet

De neste 15 minuttene av kampen skulle tilhøre Nesodden og at de ikke fikk mål må de nesten fortsatt lure på hvordan de klarte og unngå. Bare minuttet senere prikker Flamur Loku et innlegg på hodet til Kim Viken som header ballen tilbake mot hjørnet den kom fra og hele nif laget er sikre på at det står 1-1 men en fantastisk redning fra Rommen sin keeper gjør at det fortsatt står 1-0 til vertene. Bare 2 minutter senere så er det Sindre Andersen som får en kjempesjanse, Kim Viken blir spilt gjennom i bakrom og slår ballen på tvers til Andersen som bare skal bredside ballen i mål fra 7 meter men unggutten treffer ballen med knottene og ballen ruller bare rolig inn til keeper. 5 minutter senere skaper halvøylaget enda en stor sjanse etter en corner hvor det blir kaos i Rommen feltet men ballen vil ikke i mål for Nif gutta.

Isteden for at Nif utligner så går hjemmelaget opp i 2-0 etter 35 minutter. En lang crosser i bakrom ender med at Rommen sin kantspiller får skjære inn i 16 meteren til Nif og avslutningen er av det vakre slaget da ballen blir skrudd i krysset fra 12-13 meter.

Resten av omgangen skjer det lite og vertene kan ta med seg en 2-0 ledelse i garderoben.

2.omg

Den andre omgangen skulle bli tung for gjestene fra Nesodden. Rommen gikk ut i 100 og etter 10 minutter hadde de skapt flere store sjanser og det var kun en god Kralani i Nif målet som holdt de inne i kampen.

Etter sjanse bonansanen i starten av omgangen hadde Rommen for det meste kontroll og Nif slet både med å få tak i ballen og å gjøre noe fornuftig med den når anledningen bød seg. Bortsett fra en liten periode på 5-7 minutter midt i omgangen hvor gjesten hadde noen dødballer var vertenes ledelse aldri truet.

Og vertene skulle også øke ledelsen sin betraktelig før kampen var over. Fra 80 til 90 minutter skåret like godt Rommen 3 mål, og man kunne tydelig se at lufta gikk ut av Nif gutta når 3-0 målet kom. Til slutt endte det med 5-0 seier til hjemmelaget og Nesodden sitt første tap på 7 kamper. Det var også et foreløpig farvel til toppstriden for Nesodden, en toppstrid hvor Rommen,Vestli og Kolbotn nå har fått en luke ned til Holmlia og Nesodden som ligger på plassene bak.

GH om kampen:

«Vi gjør en god første omgang og føler i pausen at dette kan vi snu. Det er jo litt surt at vi ikke setter noen av de sjansene vi har for de er store. Skal vi slå lag som Rommen så må vi få mål på de. Så slipper vi ikke til mer enn 3 sjanser imot heller og blir veldig hardt straffet, og det er jo fordi Rommen er gode.

I andre omgang så blir vi rett og slett 2 nummer for små. Rommen er bedre enn oss det i aller meste og de kunne jo fort ha avgjort kampen i det første kvarteret av 2.omg. Så det ender jo med at tapet er fortjent, det er ikke så mye å si på det. Som sagt første omgang er god men jeg føler alikevel at vi i dag taper for et lag som er bedre enn oss og det må vi bare tåle.

Nå skal vi jobbe godt på trening, så skal vi forhåpentligvis i gang med å sanke poeng igjen til uka når Follo 2 kommer på besøk»

Nesodden stilte følgende lag:

[team1]

Bytter: Sæbjørnsen etter 25 min for Loku. Saloumi etter 65 min for Sæbjørnsen. Hovland etter 70 min for Andersen. Langvatn etter 80 min for Skonnord

Dagens Nif gutt:

Dardan Kralani holdt nif inne i kampen praktisk talt alene i det første kvarteret av 2.omgang og vartet i den perioden opp med flere meget gode redninger.

Neste kamp for Msa er tirsdag 5 juni klokken 1830 på Berger stadion og det er Follo 2 som kommer på besøk

Legg igjen en kommentar