MSA: 0-3 tap for Kolbotn

Kun et par dager før VM braker løs i Russland, var det også et storoppgjør i Follo. Og på Sofiemyr skulle Nesodden møte Kolbotn. Begge lag har hengt seg med helt oppe i toppen, og med kun et par poeng skille mellom de 5 øverste plassene, er hver kamp avgjørende. Og Tirsdag 12. Juni var det duket for kamp.

 

Skader

Nesodden hadde absolutt ingen optimal oppladning til kampen. Med spillere som Ole Kristian Grime, Jan Axel Skonnord, Flamur Loku, Kim Viken og Erik Nakkerud ute med skade, måtte også Dennis Tjernshaugen gi seg til pause. Men med et ungt lag, visste alle at innsats var hva man måtte vinne på.

 

Og alle mimret tilbake til fjorårets sesong når Asker 2 ble slått på bortebane mot en nesten rent juniorlag. Og drømmen om den samme opplevelsen var der igjen.

 

God kontroll fra start

Med en 4-3-3 formasjon, funket taktikken bra på starten. MSA hadde god kontroll, og kom etter hvert til flere sjanser. Med Vetle nok en gang i en unormal spissrolle, skapte fysikken hans mye trøkk. Men tross opp til flere sjanser, var det Kolbotn som kom best i gang.

 

For etter 34 minutter var det nok. Kolbotn fikk vist sin fysiske styrke på corner, og gikk opp til 1-0. Med 5 juniorer fra start, viste dette seg også på dødballer. Men tross manglende fysikk, fortsatte Nesodden å trøkke til i dueller.

 

Kun 3 minutter etter første scoring, la Kolbotn på til 2-0. Med et sovende MSA, fikk Kolbotn en enkel jobb med å komme seg gjennom. Og slik sto også stillingen til pause.

 

Nytt håp ut i 2. omgang

Men etter pause kom Nesodden igjen ut med en ny glød. Men tross en ny glød og innsats der det skal være, var det ikke nok mot det rutinerte kolbotn laget. Tross mange store sjanser, la Kolbotn på til 3-0  etter 83 minutter.

 

Men tross et tungt resultat, er det mye positivt å ta med seg for ungguttene. Med mange store sjanser, og mye godt spill så kunne man med litt flaks fått med seg noe fra denne kampen. selv om man ikke skal legge skjul på at Kolbotn vant fortjent

 

Nesoddens lag fra start:

[team1]

Bytter: Horn etter 45 for Tjernshaugen. Langvatn og Saloumi etter 70 for Sæbjørnsen og Akre

 

Dagens NIF-gutt: Casper de Capua:

99 modellen spilte en meget god kamp i en uvant posisjon som indreløper, løp og jobbet knallhardt i 90 minutter og sto også bak flere av sjansene som det unge Nif laget skapte

 

Nesodden fotball på nett gratulerer også Julian Horn (født 01) med debut for MSA. Kommer inn og får en omgang, der han holder et godt nivå!

 

Siste kamp før ferie, skjer Onsdag 20. Juni. Da venter Vestli hjemme på Berger stadion. Møt opp og støtt fram MSA til tre poeng!

Legg igjen en kommentar