Nesodden Breddecup 2018

For tredje gang skal Nesodden if fotball arrangere Nesodden breddecup. Cupen har i løpet av de første 2 årene den har gått opparbeidet seg et solid rykte og er blitt en populær avslutning på sesongen. I år arrangeres cupen 19-21 oktober og det er allerede noen klasser som nærmer seg og bli fylt opp.

 

Cupen er en perfekt avslutning på sesongen, og arrangeres 19-21 oktober. med en lang sesong overstått, har cupen i mange år funket som en sesongavslutning for mange lag.

 

Nesoddens breddecup 2018 foregår for årgangene 2002-2005 for lag som spiller på nivå 2 og 3 i sine kretser. Her kommer lag fra hele området og samles for noen morsomme dager på berger. her kan man ha det moro på begge kunstgressbanene, i tillegg til Berger gress.

 

Mer informasjon kan man finne her:

https://nifbreddecup.cups.nu/2018,nb/

 

Legg igjen en kommentar