MSA: Tøff bortekamp i vente

Høstsesongen har for alvor kommet igang. Og for lagene i toppen blir det bare mer og mer jevnt. Serieleder Rommen ligger på toppen et stykke foran de andre, men fra Nesoddens 6. plass og opp til 2. plassen skiller det kun to poeng. Derfor blir også kampene framover veldig viktige for å avgjøre hvor Nesodden ender i år.

 

MSA har allerede spilt to kamper i høstsesongen. Først et tap på bortebane mot Grorud, før de slo sterkt tilbake på hjemmebane med 3-1 over Oslo City.

 

Og tirsdag 21. august tar de hvitkledde turen til Oslo igjen. Nærmere bestemt Oppsal. Og Nesodden skal virkelig få testet seg på den slitte kunstgressbanen på Trasop. I våres kom Nesodden best ut av oppgjøret mellom laget, der de vant 1-0.

 

Tropp: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=6892115

Legg igjen en kommentar