MSA: Kjipt tap

Holmlia – Nesodden 7-5 (2-0)

Lusetjern kunstgress har i flere år vært en plage for Nesodden. Et av årets tøffeste bortekamper spilles alltid her på Holmlia. Og det skulle ikke bli lett i år heller. I en innholdsrik 12måls-kamp (!) burde Nesodden til slutt endt opp med et bedre sluttresultat. 

 

Starten av kampen gikk som ventet. Et ball-sikkert Holmlia-lag trillet rundt. Nesodden gikk ut i et høyt press men kom ikke nærme nok mål. Men Nesodden endte fortsatt opp med de største sjansene. Først var Ole Kristian Grime uheldig alene mot keeper, før Flamur Loku nesten fikk prikket ballen i hjørnet. Men omgangen gikk absolutt ikke slik bortelaget ville.

 

For etter 20 minutter var det heller Holmlia som skulle komme best i gang. For det var ikke bare Nesodden som satt et høyt press. Det høye presset til hjemmelaget skaffet en nesten ufortjent 1-0 ledelse. Og dette satt et støkk i Nesodden. For kun et minutt etter økte de rødkledde til 2-0. og omgangen gikk inn i Holmlia sitt spor. Men MSA gikk fortsatt til pause med et virkelig håp om at dette kunne gå veien.

 

Andre omgang startet mye bedre. Nesodden kom ut med en ny glød og motivasjon, og skapte flere mindre sjanser. men det ville seg fortsatt ikke. etter 62 minutter økte Holmlia til 3-0, før kun minuttet etter (igjen) la på til hele 4-0. Og her kunne man tenke at kampen virkelig skulle være over. Man kunne begynne å tyde det klassiske Holmlia-laget som startet å leke seg rundt som om kampen var over. Men slik ville ikke Nesodden det.

 

For ti minutter etter 4-0, rullet Nesodden opp et prakt-angrep. Vetle Henriksveen setter til slutt inn 4-1 og et lite håp starter å danne seg i laget. 5 minutter etterpå setter Sjur Sæbjørnsen inn 4-2 også. Og da kom gløden for fullt. Nesodden vant ball høyt gang på gang, og var ved flere anledninger nærme å redusere igjen.

 

Men ikke lenge etterpå fikk Nesodden igjen to rett i fleisen. Holmlia hadde økt til 6-2 og man kunne igjen tro at kampen var over. Men NIF var ikke ferdig. Sjur starter først opphentingen med et kunstverk av et mål, der hele Holmlia blir stående igjen svimle. Og et minutt etter setter Vetle inn 6-4 etter nok et fantastisk angrep. Og når Oscar Halvorsen i tillegg reduserer til 5-6 etter 90 spilte minutter fra et langt kast, var håpet for alvor der.

 

5 minutter tillegg var meldingen fra dommeren rett etter dette. Nesodden pumper på, og kommer nærmere og nærmere. i kampens siste spilleminutt får Nesodden igjen et kast høyt i banen. Etter nok et perfekt kast fra Dennis Tjernshaugen, greier Holmlia å redde på strek. klabb og babb i boksen ender til slutt med en klarering. Holmlia kontrer inn 7-5 før den mål-rike kampen blåses av.

 

Tross et surt tap, er det mye å ta med seg fra kampen. Nivået laget når i 2. omgang er fantastisk offensivt. men med flere unødvendige tap defensivt, blir det blytungt mot et så sterkt lag som Holmlia. men med motivasjonen som vises på slutten, kan det fortsatt skje mye morsomt i kampene som kommer.

 

Neste kamp for MSA er allerede onsdag 12. september kl. 20.15. da gjester Fortuna gresset til en spennende kamp. Tross tabellsituasjonen til Fortuna (sisteplass), viste de at alt kan skje. samtidig som NIF spilte mot Holmlia, tok Fortuna en sterk 3-1 seier hjemme mot Kolbotn.

 

Nesoddens lag:

[team1]

Innbyttere: Strandhaug, Glenne

Legg igjen en kommentar