MSA: Tar i mot Fortuna til kamp

Nesodden – Fortuna, Berger Stadion, kl 20.15

Nok en hjemmekamp venter på fort Berger i kveld. MSA møter tabelljumbo Fortuna Oslo til dyst. Sist oppgjør endte med 1-3 seier til Nesodden og hjemmelaget jakter nå sin 6. strake seier på gresset denne sesongen. 

Sist uke så fikk de som hadde tatt turen til Lusetjern kunstgress valuta for penga i ett klassisk Hawaii-oppgjør med sjansebonanza og scoringer i fleng begge veier. Kampen endte tilslutt med ett 7-5 tap. Vi kan ikke love like mange scoringer denne kvelden, men det er lov å håpe at MSA fortsetter å feie inn måla riktig vei og ikke holder butikken døgnåpen den andre veien.

Motstander Fortuna fra Oslo har hatt en tung sesong og befinner seg sist på tabellen. Likevel har gjestene glimtvis hatt noen gode resultater med både 1 og 3 poeng mot topplag som Holmlia og Kolbotn. Verdt å nevne er at nr.10 hos Fortuna Spetim Babaj tidligere har spilt mot et annet lag i hvit, nemlig Real Madrid i 2010. Så får vi se om det er europeisk toppklasse på det som blir levert på Berger Stadion i kveld eller ikke.

Med seier i kveld vil MSA få heng på topp 4.plasseringen i årets sesong. Møt opp og støtt gutta fram til nok en seier på gresset!

 

NB! Henrik Lundqvist er tilbake i hvit og teknikeren med de svenske anene blir å se i kveldens oppgjør.

 

Kveldens tropp:Nesodden-Fortuna

Legg igjen en kommentar