MSA: Enkel seier borte

Fremad Famagusta – Nesodden 0-2 (0-1)

Tirsdag kveld tok NIF turen til Ekeberg for en sen bortekamp. Med Nesodden i vinden, var det knyttet mye positivitet inn mot kampen mot tabelljumbo Fremad Famagusta. men tross en mindre poengfangst, hadde laget greid å få med seg flere sterke resultater så langt i sesongen. 

 

MSA har til en vane å starte de fleste kamper med et taktisk høyt press. Men mot et lag som konstant slår langt, falt valget på et litt lavere press fra start. men usikkerhet i hjemmelagets forsvar lokket NIF-laget lenger og lenger fram. Og dette endte som en positiv ting for MSA. for jo høyere laget kom fram i presset, jo fler sjanser greide laget å skape.

 

Men det ville seg ikke før det hadde gått 20 minutter. Kaptein Ole Kristian Grime har i de siste kampene fått det til en vane å score på frispark. og litt før halvveis ut i omgangen fikk Nesodden frispark i god posisjon. Og med et perfekt frispark, sendte kapteinen bortelaget opp i ledelsen. resten av omgangen endte i Nesoddens spor. men tross flere store sjanser, gikk lagene til pause på stillingen 0-1.

 

Selv om første omgang startet tregt, skulle andre omgang starte annerledes. allerede etter 3 minutter rullet MSA opp et perfekt angrep etter at Dino Palos og Casper de Capua hadde kombinert på venstrekanten, setter til slutt toppscorer Kim Viken ballen kontant i mål. Og Nesodden kom virkelig i gang. Men tross utallige sjanser, greide fortsatt ikke de hvitkledde å få ballen i mål.

 

Kampen dabbet ut, og Nesodden roet tempoet helt ned. Selv om NIF ikke nådde sitt toppnivå, er gjennomføringen av kampen perfekt. holder roen etterhvert, og kontrollerer inn en 2-0 seier.

 

Lag:

[team1]

Innbyttere: Akre, Loku og Andersen

Legg igjen en kommentar