MSA: Møter seriemester Rommen på Berger

I kveld 1930 kommer allerede opprykksklare Rommen på besøk til Berger stadion. Laget til tidligere Skeid trener Kjell Sverre Hansen Wold er ubeseiret så lang i årets seriespill og sikret opprykket allerede i forrige runde da Kolbotn ble slått 4-1. Nesodden på sin side har ikke tapt på Berger gress på 373 dager og det blir spennende å se om Nesodden kan bli det første laget i år som slår Rommen.

 

Vår kampen endte med hele 5-0 seier til seriemesterne fra Rommen og assistent trener Ruben Tollefsen har ingen problemer med å innrømme at Rommen var et hakk bedre i den kampen.

«Det var en jevn 1.omg hvor de skårer på sine sjanser og vi brenner våre, men etter pause så hang vi ikke med og Rommen vant fullt fortjent. De er det klart beste laget vi har møtt i år og det er ikke overaskende at de har sikret seg opprykket allerede»

 

Når det gjelder kveldens kamp så er Tollefsen nøktern optimist.

«Vi kan slå alle lagene i avdelingen når vi presterer på maks nivå og spesielt hjemme på Berger er vi sterke, men vi må komponere laget på en litt ny måte i dag grunnet noen tunge fravær. Så det blir spennende og se hvordan det slår ut, sammen med at Rommen allerede har vunnet serien og at kampen går på gress så er det ikke en lett kamp og spå utfallet av»

Tunge fravær for Nif

At Nesodden mangler noen sentrale spillere har Tollefsen helt rett i. Dennis Tjernshaugen (operert håndledd og ute resten av sesongen) Kasper Akre (overtråkk og mest sannsynlig  ute resten av sesongen) Erik Nakkerud (Betennelse i lysken ute resten av sesongen) Henrik Lundqvist (Studietur med politihøyskolen) og Toppskårer Kim Viken (Spania tur) mangler alle fra Nif sin kamptropp i dag. «Dette er spiller som alle hadde hvert aktuelle for å starte men det er lite å få gjort med det nå og vi satser på at de som kommer inn gleder seg like mye som vi trenerteamet gjør til å få matchet oss mot et så godt lag som Rommen» Avslutter Tollefsen.

Avspark 1930 i kveld på Berger stadion, møt opp og støtt Nesodden i kampen mot seriemesterne

Troppen til Nif ser du her: Tropp

Legg igjen en kommentar