Elitecup for 2006 gjennomført i helga!

Etter en veldig vellykket breddecup forrige helg, var det nå duket for elitecup på Berger denne helgen. Dette er en av tre elitecuper som skal bli gjennomført på Berger denne høsten og denne gangen var det 2006-kullet som skulle i ilden!

I 2006-klassen deltok følgende lag i tillegg til Nesodden: HSV, Manglerud Star, Ready og Langhus. Det ble på fredag og lørdag gjennomført innledende kamper i gruppespillet hvor alle lag fikk spilt 4 kamper. Det skulle vise seg at det ble mange tette og spennende oppgjør på Berger denne helgen og alle lagene bet godt fra seg. På søndagen så var det klart for sluttspill.

Her møttes HSV og Manglerud Star i den ene semien og Nesodden mot Langhus i den andre. HSV vant sin kamp 2-0, mens Nesodden gikk på et knepent 0-1 tap mot Langhus. I bronsefinalen ble det dermed Nesodden mot Manglerud Star, i en kamp som skulle vise seg å være bli veldig spennende for både spillere og publikum. For Nesodden hentet opp en 0-2 ledelse til Manglerud Star og kampen gikk til straffekonk. Her var det laget i grønt fra Oslo som trakk det lengste strået og kunne juble for en bronsepokal. I finalen så viste HSV seg for sterke for Langhus og dro i land en komfortabel 4-0 seier og ble også det eneste ubeseirede laget i turneringen.

Vi gratulerer vinner HSV med en fortjent seier i Elitecup 2018 i 2006-klassen! Vi ønsker også å takke alle lag, trenere og dommere med innsatsen og ønsker velkommen tilbake. En stor takk rettes igjen til foreldre som har stilt opp og gjort det mulig å gjennomføre på en god måte!

 

Legg igjen en kommentar