G-2004 med Elitecup i helgen

Etter at 2006-kullet gjennomførte sin elitecup forrige helg, var det nå duket for elitecup på Berger for 2004-kullet. Dette var den nest siste elitecupen i 2018 og ble nok en gang gjennomført på en veldig god måte!

I 2004-klassen deltok følgende lag i tillegg til Nesodden: Drøbak/Frogn, Manglerud Star, Asker, Ås, Ski, Nordby og Øvrevoll Hosle. Nok en gang var da både Oslo og Østfold fotballkrets representert. Det ble på fredag og lørdag gjennomført innledende kamper i gruppespillet. I pulje A så sto Nesodden med full pott, etter å blant annet ha slått nabo Drøbak hele 5-1. På andreplass i gruppa så kom Manglerud Star, mens Asker og Drøbak skulle ut i plasseringskamper. I pulje B så var det Ås som sto med 9 poeng, fulgt av Ski med 6 poeng. Og her var det Nordby og Øvrevoll Hosle som spilte for plassering.

Her møttes Nesodden og Ski i den ene semien og Ås mot M/S i den andre. I den første semien var det Ski som trakk det lengste strået mot Nesodden og vant 2-4. Mens det var Ås som tok finaleplassen i den andre kampen etter en 4-2 seier også her.

I bronsefinalen ble det dermed Nesodden mot Manglerud Star, i en kamp som skulle vise seg å bli jevntspilt. Nesodden tok ledelsen litt ut i 2.omgang og så ut til å ha brukbar kontroll. Men så slo M/S tilbake og utlignet til 1-1, før de dro i land seieren etter en 1-2 scoring på overtid. Dermed kunne guttene i grønt fra Oslo juble for en bronsepokal. I finalen så ble det nok en spennende finale hvor Ski halte i land en 3-2 seier over naboene i Ås som gjorde at de gulkledde kunne feire at de gikk helt til topps i eliteturneringen for 2018.

Vi gratulerer vinner Ski med en fortjent seier i Elitecup 2018 i 2004-klassen! Vi ønsker å takke alle lag, trenere og dommere med innsatsen og ønsker velkommen tilbake. Igjen så fortjener alle foreldre som stilte opp en stor takk for den strålende innsatsen!

Legg igjen en kommentar