G15: Storseier mot Fossum i Obos CUp

Berger KGB (Nesodden 7-2 Fossum): Nesoddens G15-lag er fremdeles ubeseiret i årets Obos Cup!

Av Håvard Lunde

Fossum, vår nemesis fra forrige sesong, ble ettertrykkelig satt på plass på KGB onsdag kveld. Og veldig moro å se overlapene komme, og fem ulike målscorere i 7-2-seieren.

Gutta startet i en skjev 4-4-2-formasjon, hvor laget skulle skape overtall på venstresiden med Jonas, Theo, Lucas og en spiss, mens Leo skulle få mulighet til å komme på autostradaen på høyre. Nicolai og Albert skulle gi balanse på midten.

De hvitkledde kjørte over Fossum store deler av første omgang, var aggressive og svært angrepsvillige. Fra det 12. til det 19. minuttet ble det hele fire scoringer. Lucas spilte Daniel fint igjennom til 1-0, mens Nico headet inn 2-0 etter en andreball på corner. Fossums gode spiss scoret på langskudd, før Daniel forvaltet Sondres pasning på beste måte til 3-1-ledelse. Bare fem minutter senere nettet Daniel igjen etter et dribleraid, før Mathias skjøt et lavt skudd som lurte seg inn i lengste hjørnet. 5-1 til pause.

Det var mye bra spill å se denne kvelden av NIF-gutta. Både Leo, Lucas og Casper lyktes i å komme på overlap. Jonas satte inn et mål på bakre stolpe etter et innlegg fra Daniel. Mange spillere fosset fremover og vending av spill fungerte til perfeksjon flere ganger. 7-1 satte Daniel inn enkelt etter å ha fått ballen alene med keeper inne i 16-meteren. Fossumspissen satte sitt andre, gode langskudd for dagen, og fastsatte sluttresultatet til 7-2.

Nesodden står dermed med to strake seire i Obos Cup 2019, med målforskjellen 15-2 etter å ha slått Hasle-Løren og Fossum.

Publisert
Kategorisert som G15-1