Årets første seriekamp

Mandag kl. 19 på Berger KGB spiller Nesodden A-lag menn årets første seriekamp. På andre banehalvdel venter Korsvoll.

Korsvoll feirer i år 120 år, og vil garantert ikke planer om å bli noen sesonger i 4. divisjon, da de rykket ned fra 3. divisjon sist sesong. Det er dermed duket for en meget vanskelig oppgave for Nesoddens A-lag.

Nesodden har riktignok vist stigende formkurve i årets treningskamper, og toppet det med en seier mot Ski. En seier som burde vært langt større, om ikke laget hadde tatt en 15-minutters pause i begynnelsen av andreomgangen. Korsvoll på sin side har spilt NM-kamp i slutten av mars mot tredjedivisjonslaget Årvoll, en kamp som endte 1-4 for 120-åringen.

Sist gang lagene møttes var i 2010 i kampen om opprykk til 2. divisjon. Den gangen trakk Nesodden det lengste strået over to kamper. Hjemmekampen for halvøyalaget endte 2-1, mens i bortekampen ble det 1-1.

Statistikk Nesodden mot Korsvoll

# Lag K S U T Mål for Mål mot +/-
1 Nesodden 2 1 1 0 3 2 +1
2 Korsvoll 2 0 1 1 2 3 -1

Dette er troppen til kampen:
Joakim Myrvang Lien, Esben Lien Smith, Oscar Halvorsen, Henrik Ottosen, Asfand Khan, Philip Rustad, Jakob Bjøndal, Magnus Braaten, Sindre Kibsgaard Andersen, Sjur Sæbjørnsen, Casper de Capua, Markus Karel Færevik, Mathias Lien Smith, Vetle Henriksveen og Kim Viken.

Publisert
Kategorisert som MSA