Færevik sikret seieren

Berger KGB (Nesodden 2 3-2 Bækkelaget 2): Rekruttlaget serieåpnet mot Bækkelaget onsdag kveld, og da Markus Færevik endelig fikk ballen ble seieren sikret for Nesodden.

Nesoddens rekruttlag, ledet av Truls Karoliussen, tok i mot Bækkelagets andrelag onsdag kveld på Berger kunstgressbane. Til tross for en til tider jevn kamp, var det mange tette dueller mellom lagene. Såpass mye at det sjeldent gikk mer enn fem pasninger før det ble stopp i spillet. Likevel klarte hjemmelaget å ta ledelsen halvveis ut i førsteomgangen. Jonas Moen Rye spilte fram Martin Moskvil som satte ballen trygt i mål, ca. 28 minutter ut i kampen.

Martin Moskvil har nettopp satt inn 1-0-målet for NIF2

Like før pause klarte Bækkelaget å utligne stillingen, slik at lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

71 minutter ut i kampen fikk Nesodden frispark helt ut på kanten, godt inne på banehalvdelen til Bækkelaget. Mathias Lien Smith slo et perfekt frispark hvor Philip Rustad fikk styrt ballen i mål. Nesodden hadde igjen tatt ledelsen.

Med 10 minutter igjen å spille klarte Bækkelaget igjen å utligne hjemmelagets ledelse, men et par minutter før full tid klarte Markus Færevik å gi Nesodden scoringen som sikret hjemmelaget seieren, det etter å ha gått hele kampen og ventet på å få ballen.

Laget fra start:
[team1]

Innbyttere:
Bjørnevik
S. Lekve
M. Smith

Publisert
Kategorisert som MSB