G15: Fremdeles ubeseiret i Obos Cup

Berger KGB (Nesodden 1-1 Årvoll): Til tross for poengdeling onsdag kveld er Nesoddens G15-lag fremdeles ubeseiret i årets Obos Cup.

I den første knappe halvtimen var Årvoll klart best. De lyktes i pent spill rundt Nesoddens 16-meter, og et innlegg mot bakre stolpe bak hjemmelagets firer, ble satt kontant i mål av en Årvoll-spiller, som i følge hjemmesupporterne trolig skulle vært avblåst for offside.

Nesodden svarte umiddelbart, og Jonas servet en av sine mange presise cornere rett på pannebrasken/øret/nakken/ryggen til Theo og MÅL. 1-1. På dette tidspunktet la hjemmelaget om til 4-4-1-1, hvor Sondre la seg i mellomrommet. Da løsnet spillet til Nesodden, og inn mot pause tok våre hvitkledde over mer og mer.

Den positive trenden av hjemmelaget fortsatte i andreomgangen. Det var heading i stolpen, og flere skudd på mål fra gode posisjoner.

God avslutning
– Vi skulle hatt en straffe, men den pent kledde unge dommeren trakk forseelsen utenfor straffefeltet. Mads, vår stødige sisteskanse, bekreftet etter kampen at Årvoll skapte null og niks i andre omgang. Det er deilig at gutta snudde en dårlig start til en god avslutning på kampen, forteller G15-trener Håvard Lunde.

Nå venter sterke KFUM på søndag i seriepremieren.

Nesoddens lag:
Mads – Leo, Nico Aa, Nato, Lukas/Casper – Jakob/Mathias/Jonathan, Albert, Jonas – Sondre, Daniel

LagSP
1 Nesodden 37
2 Årvoll 24
3 Fossum 10
4 Hasle-Løren 20
Publisert
Kategorisert som G15-1