Nykommer i troppen mot Follo 2

Han har 14 mål på 12 kamper for Fjellstrand i 2018, 8 mål på 13 kamper for Vadmyra i 2017, og 15 mål på 17 kamper for Frøya i 2016. Klubbens nyervervelsen Jonas Moen Rye står med 37 mål på 44 kamper de siste tre sesongene – har Kim Viken fått en utfordrer på toppscorertittelen?

Mandag 8. april spiller Nesodden bortekamp mot Follos rekrutter i andre serierunde av 4. divisjon, og da får trolig Jonas Moen Rye sin debut for A-laget. Men statistisk sett skal det bli en vanskelig kamp for nykommeren og resten av troppen til kampen.

Ut ifra tallene fra tidligere oppgjøre mellom lagene sitter Nesodden kun med 14 % sjanse for seier. De hvitkledde har ikke en strålende statistikk mot Follos rekruttlag, med kun én seier og ett uavgjortresultat på de siste syv oppgjørene lagene har hatt.

Ser man på tall fra serieåpningen så står begge lag med tap i serieåpningen, riktignok har Follo et langt større tap fra forrige kamp enn hva Nesodden ble påført. Utfordringer med kamper mot rekruttlag er at man aldri vet hvor godt lag de stiller med. Uansett skal Nesodden reise kjerringa etter å ha tapt hjemme mot Korsvoll, hvor de hvitkledde stort sett spilte med 10 mann grunnet et tidlig rødt kort.

Dette er Nesoddens tropp til kampen:
Joakim Myrvang Lien, Oscar Halvorsen, Henrik Ottosen, Asfandeyar Ali Khan, Magnus Braaten, Jakob Bjøndal, Sjur Sæbjørnsen, Casper de Capua, Mathias Lien Smith, Vetle Henriksveen, Kim Viken, Jonas Moen Rye, Kasper Akre Krange, Henrik Lundqvist og Dino Palos.

Follo 2 stiller med følgende tropp:
Almin Hrustic, Ernest Hubert Rzepecki, Islam Amir Darlishta, Henrik Bunæs Bang, Matarr Sarr, Sander Andrém Karlsøen, Robin Gonella, Rasmus Haugsvær, Håkon Valeur Rasch, Momodou Lion Njie, Vemund Aarvig, Markus Klepp Kraiem, Qerim Mazrekaj, Simen Bakke Jørstad, Jesper Remmem og David Heen Crosby.

Tabell Nesodden mot Follo 2 (syv oppgjør siden 2009):
# Lag K S U T Mål for Mål mot +/- P
1 Follo 2 7 5 1 1 26 10 +16 16
2 Nesodden 7 1 1 5 10 26 -16 4


Publisert
Kategorisert som MSA