Uavgjort mot Follo 2

Ski kunstgress 2 (Follo 2 2-2 Nesodden): Til tross for at Follo-rekruttene mønstret med et sterkere lag fra første serierunde var Nesodden veldig nære tre poeng!

For selv om Follo 2 tok ledelsen, så hadde Nesodden en straffe som ikke fant veien bak Follo-keeperen, og et mål som ble avblåst for offside. Og da man følte at marginene ikke var på Nesoddens side, gikk de blåkledde opp til 2-0 på et frispark. Likevel hadde Nesodden klart å beholde moralen til å kjempe videre til tross for å ligge bak, og ikke lenge før pause ordnet Nesodden en viktig redusering, signert midtbane-maestroen Mathias Lien Smith (bildet). Gjestene gikk dermed til pause med en enormt viktig energiboost.

Og moralen og viljen skulle bli viktig for å skaffe poeng. Debutanten Jonas Moen Rye, en notorisk målscorer Nesodden nettopp har signert, headet inn utligningsmålet ca. 15 minutter før full tid. Like etter fikk Nesodden enda et mål avblåst for offside, denne gangen var det Kim Viken som putta, men til stor skuffelse over avgjørelsen fra mannen med fløyta.

Nesodden tok et viktig poeng mot et Follo 2 som var langt sterkere enn laget de hadde i første serierunde. Det skal bli en meget interessant sesong med Nesodden-øyne slik moralen og viljen har vært i spillergruppa i disse to første serierundene. Får vi marginene med oss, vil det bli mange mange poeng!

2 - 2
Full tid

Nesodden

1Joakim Myrvang Lien Målvakt
6Casper de Capua Forsvar 78'
11Jakob Kjetilson Bjøndal Forsvar
15Oscar Halvorsen Forsvar
16Henrik Ottosen 21 Forsvar
5Sjur A. Sæbjørnsen Midtbane
7Mathias Lien Smith 3 Midtbane 43'
20Magnus Braaten 10 Midtbane
23Henrik Lundqvist Midtbane
9Kim Viken Angrep 43'
8Vetle Henriksveen Angrep
3Asfandeyar Ali Khan 7 Forsvar
10Jonas Moen Rye 17 Angrep 78'
17Kasper Krange Akre 10 Midtbane
21Dino Palos 16 Midtbane