Årets første seier!

Berger KGB (Nesodden 3-1 Lommedalen): På tredje forsøk ordnet de hvitkledde lagets første seier i årets serie. Kampens gigant, Kim Viken, var involvert i samtlige mål for Nesodden.

Kim Viken scoret to av Nesoddens tre mål, og hadde assist på scoringen til Jakob Bjøndal.

– Vi la ned en fantastisk innsats for dagen og viste nok en gang god moral i 90 minutter. Offensivt så skaper vi enda en gang nok av sjanser til å putte på ihvertfall to-tre mål til, hvis effektiviteten hadde vært på topp. Defensivt så løp vi mye og vargode i duellspillet og i en-mot-en-situasjoner. Vi slet likevel noe strukturelt kampen igjennom, noe vi prøvde å justere på til 2.-omgangen. I denne kampen drar vi i land en meget deilig, og fortjent, seier, kunne trener Ruben Tollefsen fortelle.

[league_table id=»11086″ number=»5″ columns=»p,w,u,t,pts» show_team_logo=»1″ link_posts=»0″ paginated=»0″ show_full_table_link=»1″]
Publisert
Kategorisert som MSA