Damelagets første seier!

Nesoddbanen (Nesodden 4-2 Veitvet): Damelaget til Nesodden kopierte herrene, ved å lande årets første seier i lagets tredje kamp.

Motstanderlaget Veitvet hadde kun spilt én kamp før mandagens kamp, som Veitvet hadde vunnet. Nesoddenjentene var derfor muligens noe spente, som selv stilte til kampstart med to tap i sekken. Imidlertid var dette en kamp Nesodden hadde bestemt seg for å vinne. Fra første avspark var det full tenning og flott spill.

Nesodden fikk en etterlengtet scoring etter å hatt presset store deler av 1. omgang. Også 2. omgang var det Nesodden som stort sett styrte kampen. Det var sjanser nok til at laget kunne ha scoret flere mål, så det var en fortjent hjemmeseier. Dette var en skikkelig lagseier, samtidig som Stine Gilen må trekkes frem med med hele 3 fulltreffere. Marlene Bergh sto også for en nettkjenning.

Damelaget, som ikke har spilt kamper sammen før årets sesong, har virkelig hatt en flott utvikling, både på treninger og i kamper. Det blir spennende å se hvordan laget gjør det videre i sesongen! Nå er det Langhus som venter i neste kamp.

Bildet i artikkelen er fra forrige seriekamp.

Publisert
Kategorisert som Damer