Casper de Capua ble matchvinner!

Berger KGB (Nesodden 1-0 Manglerud Star): Nesodden vant tirsdag kveld på eget kunstgress etter mål av Casper de Capua.

Nesodden åpnet kampen best, og hadde tidlig tre gode sjanser til å ta ledelsen, men litt rusk i maskineriet gjorde at Manglerud Star hang med i kampen. Begge lag hadde sine muligheter i første omgang, men Nesodden hadde noen av de farligste, blant annet Henrik Lundqvist fra ca. 16 meter, men skuddet gikk utenfor.

Andreomgangen skulle det bli mye Nesodden, men det ble bare med målet til Casper de Capua ca. fem minutter inn i omgangen. Vetle Henriksveen hadde et skudd i tverrliggeren, Jakob Bjøndal ble felt innenfor 16.-meteren uten å få straffe, og Kim Viken hadde et skudd som gikk noen millimetere på feil side av stolpen.

Alt i alt en fortjent seier til Nesodden, og en viktig luke ned til Manglerud Star.

[event_performance 12044]

Publisert
Kategorisert som MSA