Har til gode å slå Manglerud Star

Tirsdag kveld kl. 18.45 spiller Nesodden hjemmekamp mot Manglerud Star på Berger KGB. Tidligere oppgjør mellom lagene har kun endt opp med poengdeling.

Trenerduoen Ruben Tollefsen og Truls Karoliussen (bildet) har hatt en god start på årets sesong, og tirsdag kveld skal Nesodden ta i mot Manglerud Star i kampen om tre poeng. Skulle Nesodden vinne vil det bli A-lagets første seier mot Manglerud Star i seriespill, men det vil også sikre en viktig luke for hjemmelaget. Begge lag står nemlig med fem poeng før dagens runde. Kun målforskjellen holder Nesodden foran gjestende lag.

[league_table id=»11086″ number=»5″ columns=»p,w,u,t,pts» show_team_logo=»1″ link_posts=»0″ paginated=»0″ show_full_table_link=»1″]

Kim Viken snart historisk
Ut i fra de første fire kampene for NIF denne sesongen ligger laget an til et uavgjortresultat, om man kun ser på sannsynligheten, men det er større sannsynlighet for at Kim Viken scorer mot Manglerud Star. Nesoddens toppscorer har åpnet sesongen med å score fire mål på fire kamper, men det som også er viktig å merke seg er at han snart er historisk i NIF. Kim står med 348 kamper for A-laget i cup- og seriespill. Han er dermed kun tolv kamper unna å tangere Lars Smith sine 360 kamper.

Se hele Kim Vikens A-lagsstatistikk her!

Publisert
Kategorisert som MSA