Målkalas for rekruttlaget

Mortensrud kunstgress (Klemetsrud 5-5 Nesodden 2): Hele ti mål ble scoret da Nesodden møtte Klemetsrud på bortebane i 6. divisjon.

Nesodden gikk ut i høyt press og lyktes meget godt. Hvittrøyene fikk en 2-0 ledelse etter 30 minutter før det begynte å gå dårligere. Gutta senket seg og be for komfortable, endte med to i sekken. Likevel fikk Nesodden til å sette en ny goal og gikk opp i en 3-2 ledelse. Etter dette falt Nesodden, etter å ha tatt ledelsen på ny, nok en gang i fella og Klemetsrud gikk til pause med en 4-3-ledelse.

I pausen ble det gjort endringer og nye planer basert på empiriske slutninger førte til noe helt annet i andre omgang. Nesodden styrte mye i andre, og igjen lyktes høyt med et høyt press. Videre dunket Sjur Sæbjørnsen et frispark fra noe langt hold rett i goalen. Etter det fulgte Nesodden opp med et mønsterangrep hvor Martin Moskvil og Simon Steinsvik var arkitektene. Sistnevnte satte sitt tredje for dagen og Nesodden hadde igjen tatt ledelsen. 5-4 stod det helt til siste slutt, hvor Klemetsrud fikk et ufortjent frispark først og på den påfølgende corneren satte ballen omsider i mål. Kampen endte 5-5. Selv med mye hawaii hadde Nesodden fortjent seieren onsdag kveld. Vi tar likevel med oss et poeng og ser fremover.

Målscorere:
Simon Steinsvik: 3
Sjur A. Sæbjørnsen: 1
Martin S. Moskvil: 1

Referent og lagleder: Sjur A. Sæbjørnsen

Laget fra start:
[team1]

Innbytter:
Fredrik Munkebye Birkeland

Publisert
Kategorisert som MSB