Seier mot Oppsal 2!

Rustad kunstgress (Oppsal 2 2-3 Nesodden): Nesodden avgjorde kampen i første omgang etter mål av Mathias Smith og Oscar Halvorsen.

Nesodden hadde virkelig dagen på dødballene hvittrøyene ble servert. Alle tre målene til halvøyalaget kom fra dødball, og laget ledet komfortabelt 3-0 til pause. Oppsal var uheldige som ikke hadde mål i første omgang.

Etter pausen var det første som skjedde at Oppsal scoret på noe slurv, skikkelig bingomål. Oppsal scoret igjen på frispark, og så handlet de siste 20 minuttene bare om å holde stand. Det klarte Nesodden greit. Oppsal fikk i tillegg et 3-3-mål korrekt avblåst for offside.

Nesodden hadde dermed påført Oppsal 2 sitt første tap i årets serie.

– Vi var effektiv i første omgang og hadde brukbar kontroll. Etter pausen ble vi trøkka for mye bakover, men klarte å krige i land en deilig seier tilslutt, oppsummerte trener Ruben Tollefsen.

[event_performance 12051]

Publisert
Kategorisert som MSA