Veteranlagene topper tabellene!

Veteranlagene Nesodden M40 og M48 er helt med i kampen om topplassering i begge avdelingene.

Nesodden Menn 40 år leder i sin avdeling i 3. divisjon, mens Nesodden Menn 48 år (bildet) har andreplassen i 2. divisjon – kun én seier unna førsteplassen.

Tre treninger hver uke
– Med så mange som tre treninger hver uke i hele vinter for veteraner og superveteraner, så ser man nå resultatene ikke bare kroppslig, men også sportslig. M40 og her M48 er begge helt i toppen av sine avdelinger så langt i seriespillet, forteller Roger Sollied Johansen til nesoddenfotball.no.

Nesodden Menn 40 år har spilt fem seriekamper, hvor fire har blitt seier, mens en kamp endte med uavgjort. Dermed topper laget tabellen med sine 13 poeng, mens målforskjellen er hele 26-13. Neste kamp for laget er borte mot tabelltoer Holmlia 23. mai, en kamp som kan sikre veteranlaget en luke på toppen av tabellen.

Nesodden Menn 48 år har spilt fire seriekamper, hvor tre har blitt seier, mens kun en kamp har endt med tap. Laget innehar andreplassen på tabellen, kun tre poeng unna øverste plassering. Mandag 13. mai møter laget Vestli på bortebane.