Ny seier til damene!

Berger KGB (Nesodden 2-1 Abildsø): Nesodden damer fikk årets andre trepoenger etter en oppvisning i morsom, underholdende klikk-klakk-fotball mot serietoer Abildsø søndag kveld!

Nesodden damer fikk årets andre trepoenger etter en oppvisning i morsom, underholdende klikk-klakk-fotball mot serietoer Abildsø. Kveldens motstander scorer mye mål og var uten tap før de møtte veggen på KGB. Nesoddens damer var en smule spent på hva som møtte de hvitkledde før kampen. Kampen gikk på ordentlig 7-er bane noe som gir Nesoddens beste damer en fordel. Laget består av en god blanding av stor fotballerfaring og ikke så mye fotballerfaring. Det gjør at laget har brukt mye tid på å bli kjent med hverandres måte å spille fotball på. Kampen i dag viste at det håndterer Nesoddens beste på en fin måte.

Abildsø hadde noen sterke skyttere som lå langt tilbake på banen med sterk skuddfot og slik fikk de sitt mål, en «lucky punch» som endret retning og dermed 0-1. NIF-damene har sterk moral og sterke hoder og de presset Abildsø gjennom hele omgangen og hadde mange sjanser som ikke ble satt, før Stine dro av tre stykker og med en kanon 1-1 til pause. Andre omgang ble som første med et sterkt Nesodden-press avløst av noen langskudd fra Abildsø.

Det var mye fint spill å se og tilskuerne som hadde møtt opp uttrykte etter kampen at dette var bra. Nesodden presset frem mange cornere uten resultat, mange innlegg uten resultat, før damene helt på slutten spilte seg frem via venstre kant innover i banen og med en silkepasning fra Stine som åpnet hele Abildsø forsvaret og en Silje som vakkert dro av en spiller før hun la ballen høyt i siden og i mål! 2-1 mission completed, to minutter før dommeren blåste sluttsignalet. På sidelinjen og i garderoben etter kampen var det en sliten gjeng som lot alle følelser strømme. Fotball er ikke viktig, bare litt: En herlig gjeng med sterkt samhold, hvor alle blir inkludert og med en vilje til utvikling i alt de gjør. Kveldens NIF-dame: Lillan!

Publisert
Kategorisert som Damer