Ny seier til damene mandag


Damene vant 2-0 mot Oppsal som ikke hadde noe dårlig lag. Oppsal fikk et skremmeskudd allerede fra avspark hvor de fikk en stor mulighet som Line reddet godt. Men deretter var det full rulle i hele første omgang, gode kombinasjoner og en haug med cornere og ikke minst fem skudd i stolpene!

1-0

Stine kombinerte tilslutt fremover og fikk til en kanon som føk inn. Oppsals keepere hadde i tillegg mange gode redninger og var nok kampens beste spiller.

I andre omgang la Oppsal om og kjørte frem mange noe som gjorde at Nesodden ble stresset og ikke fikk gjort så mye med ballen. Det ble oppjaget og omgangen lignet ikke første i det hele tatt. Allikevel malte damene på og hadde en del cornere og skudd som ikke ga noe resultat før Silje ble feid ned og straffe til Nesodden.Stine med innside i hjørnet , 2-0, og deretter cruiset damene inn vår tredje tre poenger.