Foreløpig serieledelse etter seier!

(Holmen 0-3 Nesodden): Nesodden har klatret opp til foreløpig serieledelse etter seier borte mot Holmen mandag kveld, men mye takket være forsvaret og spesielt målvakt Bendik Kilander.

Holmen presset Nesodden fra avspark og hadde flere gode sjanser til å score, men halvøyalaget jobbet heroisk i forsvar og klarte å stå i mot samtlige angrep fra de rødkledde. Nesodden hentet seg inn i kampen utover i førsteomgangen, og i det 33. minuttet ble det full uttelling for de hvitkledde på corner. Oscar Halvorsen slo en perfekt corner som Vetle Henriksveen headet i mål. Nesodden gikk dermed til pause med en ettmålsledelse, og det etter å ha hatt to redninger på strek rett før dommeren blåste.

Bendik Kilander leverte en meget god kamp mot Holmen

Andreomgangen fortsatte Holmen å skape muligheter, men Nesodden kjempet videre, og hadde noe mer banespill enn i førsteomgangen. Det ville seg ikke for Holmen, en god Bendik Kilander reddet det som kunne reddes, med god hjelp av forsvaret. Derimot skulle Nesodden øke til 2-0 etter nok en corner, hvor Oscar Halvorsen igjen fant Vetle Henriksveen foran mål. Nesten kopi av første scoringen.

Nesodden skulle gjøre denne kvelden helsvart for Holmen. Med fire minutter igjen å spille slo Elias Fors en perfekt gjennombruddspasning til Saad, hvor sistnevnte løp fra forsvaret, men ble felt av Holmen-keeperen som ga halvøyalaget straffe. Straffen plasserte Oscar Halvorsen trygt til venstre for keeper, og Nesodden vant dermed 3-0 borte mot Holmen.

– Vi tar med oss nok en sterk lagseier, hvor vi bikker marginene i vår favør. Litt mye slurv i store deler av kampen, som vi må få bort til siste kamp før ferien. Men igjen skal det deles ut cred for moral og vinnervilje i alt vi gjør, fortalte trener Ruben Tollefsen etter kampslutt.

[event_performance 12079]

Tabellen før 11. serierunde er ferdigspilt
Publisert
Kategorisert som MSA