3-2-seier mot Veitvet!

Stine Hagen Gilen scoret samtlige mål for NIF da Nesodden slo Veitvet mandag!

Etter et surt tap 2-4 mot Grei i første kamp i høstsesongen, var det en revansjesugen gjeng som dro til Veitvet. 

Av Asgeir Knudsen

En skikkelig flomlyskamp på Veitvet, for ikke å si natt. Men Nesoddens beste damer leverer når det gjelder. Damene imponerer når det skikkelig kniper. Mandag møtte vi et gjenreist Veitvet, med ny trener, blankpussede McDonalds-sponsede drakter og en gjeng Veitvet-jenter som skulle og ville vinne. Nesodden-damene startet i ny formasjon som måtte endres underveis. Det er noe med vår trygge, gode 3-2-1-formasjon. Damene kler den best, ferdig snakka. Vi fikk en tidlig baklengs etter corner. Rommet foran første stang var brått ledig og dermed fikk vi en imot. Damene tok deretter over mye av spillet og mye bra pasningsspill å se. Gøy å se på og utrolig mange sjanser som enten gikk rett på keeper, i nettvegg, reddet på strek osv. Litt sur og ufortjent resultat etter første omgang, men damene var tydelige i pausen. Unna vei, her kommer Nesoddens beste damer, var omkvedet.

Andre omgang litt lik første, vi har mange sjanser og skudd rundt Veitvet-keeperen og på samme keeper. Helt rart at det ikke blir mål. Til slutt fikk vår motor Stine, på midten solid treff og sjelden og det var mer enn velfortjent. Det er bare så gøy å se så mye glede. Dette er laget med stor L. Veitvet var ikke ufarlig og de hadde noen nye, gode spillere som ikke ville la dette gå uten kamp og plutselig nesten ut av ingenting pang, skudd hardt fra siden og i mål. Full jubel på Veitvet.

Ikke lang tid igjen, men Nesoddens beste damer drar ikke til byen for å tape, og Line keeper med målgivende kast til Stine som på en elegant tar med seg ballen og legger den rett i hjørnet. Lærebokmål! 2-2, men var damene fornøyd? Nope, de presset på, vant ball, prøvde og prøvde før Lillan med en perfekt pasning spilte fri en iskald Stine som dundret ballen i mål igjen! Kan det blir bedre? Hat-trick på damen med midtbanemotoren. Veitvet prøvde seg igjen og de siste minuttene var lange, men det holdt greit. Og fortjent? Absolutt.

Mye bra spill av damene mot et Veitvet-lag som vi tror vil sanke mange poeng i høst om de fortsetter slik.

Publisert
Kategorisert som Damer