Seier mot serieleder for NIF2

Berger KGB (Nesodden 2 2-1 Klemetsrud): Asfand ble matchvinner da Nesoddens rekruttlag slo avdelingsleder Klemetsrud onsdag kveld.

Se målene nederst i artikkelen

Første omgang hadde et meget høyt tempo og gode muligheter til begge lag. Nesodden viste likevel mot slutten av omgangen at de kanskje hadde kondisjonen til sin fordel. Hjemmelaget skapte nok av sjanser, men scoring ble det ikke til noen av lagene i første omgang.

Andreomgangen skulle det bli mange sjanser til hjemmelaget – og et kortkalas uten like, men en meget dyktig keeper hos Klemetsrud avverget det meste som kom. Først i det 69. kampminuttet fikk Nesodden hull på byllen, et frisparkmål utført på strålende vis av Elias Fors. Da hadde Klemetsrud nettopp fått utvisning på en spiller etter to gule kort.

10 minutter senere skulle Nesodden få et direkte rødt kort, og dermed var det 10 mot 10 resten av kampen.

Klemetsrud klarte å utligne etter frispark som ble slått kort, og i en duell foran Nesoddens mål var Klemetsrud-spilleren den sterkeste og fikk pirket ballen i mål. 1-1 og vill jubel for bortelaget.

Nesodden ga ikke opp. På corner gikk ballen gjennom feltet og på bakre stolpe headet Asfand ballen i mål. 2-1 og vill jubel for hjemmelaget, samt gult kort til Asfand for å ta av trøya i jubelscenene som utspant seg etter målet.

Flere mål ble det ikke, men ytterligere to gule kort ble delt ut på overtid. Til sammen ble det delt ut kort til 14 spillere, syv til hvert av lagene.

Nesodden leder dermed sjettedivisjonsavdelingen, men Klemetsrud ligger rett bak med to poeng mindre, og med en kamp til gode. Rekruttlaget er dermed avhengig av at Klemetsrud avgir poeng i en av de kommende kampene for å kunne rykke opp.

Publisert
Kategorisert som MSB