G15-1: PANGÅPNING GA STORSEIER MOT HASLUM!

Berger kgb (Nesodden 7-0 Haslum): Nesodden topper høstavdelingen med en målforskjell på hele 15-3 på to kamper!

Av Håvard Lunde

Nesodden gikk offensivt ut, og utfordret de rødkledde gjestene fra første fløytestøt. 1-0 kom etter et soloraid av ypperste klasse av Noah. 2-0, 3-0, 4-0 sto Leo for! Mannen som spilte full 03-kamp på lørdag brukte hodet på to strøkne innlegg og siste var et heller slapt langskudd;-) Før omgangen var over brøytet Daniel seg inn i bakrommet og skjøt lavt i lengste. Solid omgang ga fem-målsledelse ved pause!

Lill slappere andre omgang uten at Haslum slapp til i målprotokollen. Dette mye takket være vår eminente sisteskanse, Mads, som gjør en nærmest prikkfri kamp:-)

Daniel puttet på to mål i andre, hvorav det ene var en suser oppunder tverrliggeren. Haslum, som lå som nr. 2 bak Nesodden på tabellen før kampen, måtte reise hjem med stortap. Litt av et skremmeskudd til de andre lagene i serien!

Nesoddens lag: Mads – Benjamin/Nicolai Lj, Nicolai Aa, Nato, Lukas – Albert /Jonas – Leo, Theo – Sondre, Daniel, Noah/Mathias.

Tabellen etter seier mot Haslum (trykk på tabellen for mer info):

Publisert
Kategorisert som G15-1