G19: Komfortabel seier mot SKi

Berger kgb (Nesodden 3-1 Ski): Juniorlaget tok en fullt fortjent seier hjemme mot Ski mandag kveld.

Se 3-0-scoringen nederst i artikkelen!

Til tross for uttallige sjanser til Nesodden i første omgang stod det bare 1-0 til pause for vertene. Nesoddens mål ble scoret av Oskar Sandlie Nikkerud (36 min), Sander Bjelland (49 min) og Aleksander Hauge-Nilsson (65 min), siste scoringen kan du se nederst i artikkelen. Ski fikk et trøstemål like før slutt, slik at sluttresultatet ble 3-1 (kampfakta på fotball.no).

– Lite effektive
– Vi kontrollerer kampen fra start til slutt. I møte med en motstander som ligger så lavt hele kampen får vi god øving i vårt eget spill mot etablert forsvar. Det synes jeg vi stort sett løser bra og er tålmodige nok til å skape gode gjennombrudd og tilslutt nok av sjanser, selv om vi er lite effektive foran mål i dag, fortalte trener Ruben Tollefsen etter kampslutt.

Publisert
Kategorisert som G19-1