Seier i lokalderby!

Nesoddbanen (Nesodden 2-0 Langhus): Nesoddens beste damer gjorde ikke skam på halvøya, og sendte Langhus hjem med 0-2-tap i 2.-divisjonskampen på Nesoddbanen mandag kveld. En tvers igjennom solid kamp, og bare så synd at sene mandagskamper trekker så lite publikum. (Men takk for støtten fra de som kom!)

Av Asgeir Knudsen

For dette var underholdende og morsom fotball. Egentlig var det to veldig ulike spillestiler som braket sammen. Nesodden med sin tekniske ned på banen fotball møtte skikkelig direkte pang pang fotball fra Langhus. Det er da det er morsomt å vinne med god underholdende fotball for de som liker å kose litt med ballen, skyte og sette opp trekanter og spille seg fremover måtte jo dette bare være nydelig å se på.

Nesodden kan også spille direkte, men da langs bakken i de rommene de klarer å skape ved gode løp og motsatte bevegelser. Målene kom også slik ved gode initiativ før vår alles goalie Stine dundrer de i mål, to mål igjen, hvor skal dette ende? I tillegg var det tre i stengene og en haug med sjanser så det det var ikke helt ufortjent, for å si det forsiktig, at Nesodden vant.
Solid og overbevisende og modige er dekkende ord for Nesoddens beste damers gjennomføring.

Kampens lirare?
Det er flere i dag i tillegg til nevnte Stine må Monja og kaptein Kristin løftes frem! Men alle fortjener i grunnen ros etter denne kampen! Nesodden hadde også en keeperdebutant, Annette som etter ti minutter i andre omgang kom inn og det ble «clean sheet» på henne også!

Tabellen etter seieren mot Langhus (trykk på tabellen for utvidet info):

Publisert
Kategorisert som Damer