A-laget kan ta serieledelse i kveld!

I kveld kl. 19.45 på Berger stadion spiller Nesodden mot serieleder Oppsal 2. Om hjemmelaget vinner vil Nesodden innta førsteplassen i 4. divisjon.

Nesodden ligger foreløpig på andreplass, to poeng bak serieleder Oppsal 2. Med seier til hjemmelaget vil Nesodden lede avdelingen med ett poeng. Halvøyalaget har forøvrig fire poeng ned til Sagene på 3. plass, men både Oppsal 2 og Sagene har bedre målforskjell enn Nesodden.

Det vil bli den største styrkeprøven for Nesodden denne høstsesongen. Oppsal 2 har ikke tapt siden 28. mai i år, og som Nesodden står laget kun med to tap denne sesongen. Det er dermed duket for toppkamp på Berger stadion i kveld!

Henrik Lundqvist 100 kamper (siden 1970-tallet)
Dagens kamp blir forøvrig kamp nr. 101 for Henrik «Henke» Lundqvist på Nesoddens A-lag (i serie- og/eller cupkamper). Han er den 60. spilleren i løpet av ca. 50 år som klarer å bikke 100 kamper for NIF.

Kim Viken tangerer historisk rekord
Kim Viken får sin 360. kamp for NIF i dag. Da tangerer han Lars Smith sin mangeårige rekord og er én kamp unna fra å bli historisk for NIF!

Nesodden mot Oppsal 2, kl. 19.45 i kveld, Berger stadion!

Publisert
Kategorisert som MSA