Damelaget med Målkalas og andreplass!

(Abildsø 2-7 Nesodden): I går var Nesoddens beste damer i nærheten av den syvende himmelen i fotball. Seier 7-2 mot Abildsø, som lå som nummer to i serien, lar seg høre på alle kanaler.

Av Asgeir Knudsen

Kveldskamp på en liten tett kunstgressbane med mange tilskuere fra Abildsø kan gjøre mange litt skvetne, men ikke Nesoddens beste. Damene kjørte hardt på fra start og ga ikke Abildsø en millimeter med rom noe sted. Det var intens fotball hvor Nesodden prøvde å spille, mens motstander måker og satser på faste situasjoner. Vår keeperdebutant Anette får prisen Nesoddens modigste og tøffeste i dag. Ok det ble ikke clean sheet, men for en ordentlig debut. Spesielt feltarbeidet var strålende. Ut i feltet og bokset bort det som kom. Godkjent+

Nesodden spiller mye ball og noen ganger med stor risiko, men det er flott å se på og i dag kom målene som perler på en snor. Lillan med et skudd i vinkelen fra 25 m, Signe med et elegant vakkert innsidespark hvor hun rolig plasserte ballen i hjørnet. Silje og Stine med årets samarbeidsmål på frispark, Stine kippet ballen til en løpende Silje som bare tuppet kula i goalen og Kaya (debutant) som kriget inn et herlig mål og det samme gjorde Tash! Men som ofte før, to mål av Stine igjen, og det ene er for historiebøkene. Innkast til Nesodden, Stine gløtter opp og ser at keeper står langt ut og fra midtbanen, herlig lobb i mål! Så gøy. Det er nesten så at da kunne dommeren ha blåst av, mission completed.

Tabellen per 10/9-19:

Publisert
Kategorisert som Damer