Flere lagkamerater mister Vikens rekord!

Bygdø Monolitten vil ikke innfri Nesoddens ønske om å flytte rekruttkampen som går samme kveld.

Onsdag 18. september samles klubben på Nesodden seg for å hedre Viken som setter historisk klubbrekord i antall kamper for A-laget, men samme kveld spiller Nesoddens rekruttlag borte mot Bygdø Monolitten. Klubben har forsøkt å få Bygdø Monolitten til å gå med på å flyttet kampen, men ønsket har dessverre ikke blitt innfridd. Dermed må noen av spillerne til A-laget, samt de beste juniorene, dra til Bygdøy for rekruttkamp onsdag kveld.

Siden Vålerengas A-kamp går i kveld, måtte Ullerns kamp mot Vålerenga 2 flyttes til tirsdag (i morgen), hvor kampen mellom Nesodden og Ullern 2 opprinnelig var satt opp. Nesodden gikk, for flere uker siden, med på å flytte sin A-kamp mot Ullern 2 fra tirsdag til onsdag.

Publisert
Kategorisert som MSA