G15-1: Fremdeles ubeseiret i 1. div

G15-gutta malte Høybråten/Stovner i stykker og vant 5-0 på en helt grei kveld, hvor Leo sto for «suserne»!

Av Håvard Lunde

Starten var litt «ta og føle på», men hvor vi hele tiden tenkte at de ville løsne for hjemmelaget. Men det tok litt tid å komme igang. Ballen ble transportert i stedet for spilt på færre touch, og innleggene ble litt for upresise. Det virket som Leo var lei av at ingen scora, og lada kanonen like før pause. Det smalt 22 meter fra fra mål, og ballen føk opp i keepers venstre kryss! Et stjernetreff fra Leos venstreslegge! Bare to minutter etterpå kom samme mann i omtrent samme posisjon. Theo ropte «Skyt!», og Leo smelte til med venstrefoten igjen, denne gangen lavt til høyre for de lyseblå sin sisteskanse.

Til pause med 2-0, og en følelse av at H/S nok hadde løpt ifra seg. Vi la om til to defensive sentrale og satte Even inn på offensiv midtbane.

I hele andre omgang kjørte gutta kampen. H/S var knapt på visitt i vår 16-meter.

Fremover var vi best når vi lot ballen gå på ett- og to-touch. Når det kombineres med kvalitet i bevegelser er dere gode ! Som da Nato spilte Daniel i bakrom, og sistnevnte smelte ballen inn mot bakre stolpe hvor Albert hadde kommet på løp fra motsatt kant. 3-0 og meget effektivt spilt!
Så fikk vi endelig en nettkjenning med hode. Ikke fra et av de mange hjørnesparkene, men etter et strøkent innlegg fra Nicolai Lj. Daniel satte pannebrasken til ballen, som endte utagbart i mål. 4-0 og stor jubel blant jentefansen bak målet!

Siste spikeren i H/S-kista satte Noah, da han kom på raid fra backposisjon og skjøt en markkryper, som på underlig via spratt over keeper og i mål. 5-0 var et riktig bilde av styrkeforholdet i kampen. Moro å se gutta male og male og male motstanderen i stykker. Dere holder nullen, fordi det er samvittighetsfull jobbing i samtlige 80 minutter! Legg dere med et fett glis om munnen i kveld, gutter!

1. divisjon høst: Nesodden – Høybråten/Stovner 5-0 (2-0)
Nesoddens lag: Mads/Yngve – Casper/Lucas, Nico Aa, Nato Benjamin – Albert/Even, Theo, Leo – Noah, Daniel, Jonas/Nicolai Lj.

Publisert
Kategorisert som G15-1