Nesodden møter Majorstuen i kveld!

Kampstart kl. 20.15 på Berger stadion i kveld! Dette er troppen til kveldens kamp:

Bendik Kilander, Jakob Bjøndal, Oscar Halvorsen, Asfand, Philip Rustad, Henrik Ottosen, Magnus Braaten, Casper de Capua, Henrik Lundqvist, Sjur Sæbjørnsen, Elias E. Fors, Mathias Lien Smith, Kim Viken, Vetle Henriksveen og Aleksander Hauge-Nilsson. Esben Lien Smith og Dino Palos er ikke tilgjengelige til kamptroppen pga. skade/sykdom.

Nesodden spiller fremdeles om å beholde førsteplassen i avdelingen, men har i prinsippet sikret seg plass i kvalikkamper om 3. divisjon for neste år etter at laget slo Sagene i forrige serierunde, eneste utfordrer til den viktige andreplassen. Skulle Oppsal 2 vinne avdelingen vil de ikke få kvalikplass om 3. divisjon, hvis førstelaget skulle rykke ned. Dermed vil Nesodden være tjent med en førsteplass om Oppsals førstelag skal klare den store bragden med å gå fra direkte nedrykk til trygg plass i PostNord-ligaen.

Forrige oppgjør mellom Nesodden og Majorstuen endte med en 4-2-seier for halvøyalaget etter mål av Vetle Henriksveen (2), Mathias Lien Smith og Kim Viken. Nesodden ledet 4-0, men slapp inn to mål i løpet av de siste 10 minuttene av kampen.

Publisert
Kategorisert som MSA