Tapte to poeng mot Sagene

Bjølsen kunstgress (Sagene 2 2-2 Nesodden): Nok en gang en kveldstur til Oslo for Nesoddens beste. Fin bane på Bjølsen og alt lå til rette for en god kamp. Og det ble det faktisk for Nesodden. Men de møtte et lag som prioriterte lange baller og lange innkast.

Av Asgeir Knudsen

Det var et sympatisk lag med en klar strategi om å kaste lengst mulig på alle innkast og de ble det mange av. I tillegg å ligge lavt og dundre ballen opp så langt det lot seg gjøre hver gang de hadde mulighet. Sagene er også fysisk sterke og med det ikke lette å spille mot.

Mot dette stilte Nesoddens damer med pasningsspill, vegger og motsatte bevegelser så det var en fryd å se. Dette var en de beste kampene når det kommer til spill, involvering og mye bra å se, men Sagene fikk mål, selvfølgelig etter et langt innkast og mølje foran mål. Nesodden litt nølende og dermed rullet ballen inn til stor jubel for Sagenes hjemmepublikum som støttet laget sitt godt gjennom hele kampen. Men alle disse lange kastene gjorde jo at Nesodden bestandig fikk lang vei til motstanders mål fordi damene måtte forsvare eget mot tunge løp inn i boksen foran vår egen keeper.

Allikevel som så ofte før tok Stine skikkelig ansvar, et herlig langskudd og et raid av en annen verden. Tror hun passerte 5 spillere som alle gjorde sitt beste for å holde henne, dunke henne, henge på henne, men ingenting stoppet henne og hun dundret ballen i mål, så utrolig fortjent. Før det hadde damene store sjanser, fra begge kanter og helt utrolig at ballen ikke ville inn.

Andre omgang med gode spilleperioder for damene. Nå ikke så mange muligheter, men de hadde kontroll inntil 10 min før slutt hvor dommeren ga bort et frispark nære mål, og ballen humpet i mål igjen. Dermed 2-2. Nesodden presset og presset på slutten, men klarte ikke å få ballen inn selv om det var nære på slutten. Det er en god prestasjon i 80 prosent av kampen. Det var ikke lett å forsvare seg mot konstant lange innkast. Damene ble litt slitne og mistet litt rytme i andre omgang og det gjorde nok at det tredje målet ikke kom. Dagens bestekvinnepremie til Stine og Signe som legger ned en solid jobb på midten. Og til Lillan som spilte stopper på en suveren måte. Ok vi går ikke i kjelleren for dette, men flere hadde nok åpnet kjellerdøra. Allikevel ble det ett poeng.

Publisert
Kategorisert som Damer