Uavgjort mot Heggedal

Arnestad kunstgress (Heggedal – Nesodden): Sist Nesodden tapte en kamp var 15. juni, og selv om laget stilte uten Henrik Lundqvist, Esben Smith og Kim Viken, klarte Nesodden nok en gang å sikre poeng, 9. kamp på rad!

Heggedal ga Nesodden er real utfordring tirsdag kveld, men en solid Bendik Kilander i mål, og en solid forsvarsjobb av Nesodden hindret vertene en scoring i første omgang. Framover på banen var derimot Nesodden sterkere.

Nesoddens scoring kom 27 minutter ut i kampen signert Mathias Smith, etter pasning fra Casper de Capua. Gjestene fra halvøya hadde flere muligheter til å legge på et par mål til, men det stod likevel 1-0 til pause favør Nesodden.

Nesodden fortsatte å skape sjanser også i andreomgangen, men det var Heggedal som skulle få scoringen, på helt utrolig vis. Heggedal slo corneren på bakre stolpe, og en stuss nådde Heggedals Stian Rasch som skjøt på volley i retning av motsatt stolpe, fra ekstremt spiss vinkel. Vår kaptein Jakob Bjøndal hadde dessverre nettopp blitt ropt på om å trekke ut, dermed kunne ballen uhindret treffe stolpe inn. Et mål som aldri burde gått inn, men scoring ble det.

Etter dette hadde Nesodden flere overganger og muligheter, men ingen sjanser, derimot hadde Heggedal et par på slutten. Det ble likevel uavgjort, og Nesodden beholder fremdeles førsteplassen da Oppsal 2 spilte uavgjort i sin kamp. Nesoddens beste spiller for anledningen ble kapteinen Jakob Bjøndal.

Se scoringene under, samt mange av Nesoddens sjanser og muligheter.

Nesodden

12Bendik Kilander Målvakt
3Asfandeyar Ali Khan Forsvar
11Jakob Kjetilson Bjøndal Forsvar
15Oscar Halvorsen 16 Forsvar
21Dino Palos Forsvar
5Sjur A. Sæbjørnsen Midtbane
6Casper de Capua Midtbane
14Magnus Braaten 25 Midtbane
20Elias Edvardsen Fors 28 Angrep
7Mathias Lien Smith Midtbane
8Vetle Henriksveen Angrep
16Henrik Ottosen 15 Forsvar
25Fredrik Aas Røkkum 14 Forsvar
28Philip Rustad 20 Forsvar