Uavgjort mot Heggedal

Arnestad kunstgress (Heggedal – Nesodden): Sist Nesodden tapte en kamp var 15. juni, og selv om laget stilte uten Henrik Lundqvist, Esben Smith og Kim Viken, klarte Nesodden nok en gang å sikre poeng, 9. kamp på rad!

Heggedal ga Nesodden er real utfordring tirsdag kveld, men en solid Bendik Kilander i mål, og en solid forsvarsjobb av Nesodden hindret vertene en scoring i første omgang. Framover på banen var derimot Nesodden sterkere.

Nesoddens scoring kom 27 minutter ut i kampen signert Mathias Smith, etter pasning fra Casper de Capua. Gjestene fra halvøya hadde flere muligheter til å legge på et par mål til, men det stod likevel 1-0 til pause favør Nesodden.

Nesodden fortsatte å skape sjanser også i andreomgangen, men det var Heggedal som skulle få scoringen, på helt utrolig vis. Heggedal slo corneren på bakre stolpe, og en stuss nådde Heggedals Stian Rasch som skjøt på volley i retning av motsatt stolpe, fra ekstremt spiss vinkel. Vår kaptein Jakob Bjøndal hadde dessverre nettopp blitt ropt på om å trekke ut, dermed kunne ballen uhindret treffe stolpe inn. Et mål som aldri burde gått inn, men scoring ble det.

Etter dette hadde Nesodden flere overganger og muligheter, men ingen sjanser, derimot hadde Heggedal et par på slutten. Det ble likevel uavgjort, og Nesodden beholder fremdeles førsteplassen da Oppsal 2 spilte uavgjort i sin kamp. Nesoddens beste spiller for anledningen ble kapteinen Jakob Bjøndal.

Se scoringene under, samt mange av Nesoddens sjanser og muligheter.

[event_performance 12141]

Publisert
Kategorisert som MSA