Veien til 3. div avgjøres i kveld!

I dag spilles siste runde av 4. divisjon og Nesodden tar i mot Holmen til serieavslutning på Berger stadion. Men kampen avgjør mer enn bare første eller andreplass i avdelingen, den avgjør også om Nesodden skal spille KM eller kvalifisering for et eventuelt opprykk til 3. divisjon, eller i verste fall; mister mulighet til opprykk!

Skulle Nesodden vinne i kveld, og dermed ta førsteplassen i avdelingen, spiller laget kretsmesterskap om å rykke opp til 3. divisjon. Skulle det bli tap/uavgjort, samtidig som at Oppsal 2 vinner, må Nesodden vente til kretsmesterskapet er ferdigspilt, og spille mot begge vinnerne av KM for et eventuelt opprykk.

For å kunne få kvalifiseringskamper med en andreplass krever at Oppsal 2 ikke kan rykke opp. Førstelaget til Oppsal er foreløpig på nedrykksplass i 2. divisjon. Et nedrykk vil dermed hindre Oppsal 2 å kunne rykke opp etter KM-kampene, hvis de vinner Nesoddens avdeling. Men førstelaget til Oslo-laget har begynt å ta poeng. De har vunnet sine siste to kamper, og har tre igjen å spille, dvs. de kan hente inn 9 poeng. Laget ligger per nå på 13. plass, mens de må ta 11. plassen for å unngå nedrykk. Slik ser bunnstriden ut for Oppsals førstelag:

Oppsal må ta 11. plassen for å unngå nedrykk.

Disse møter Oppsal i sine siste tre kamper: Kjelsås (4. plass), Elverum (11. plass) og Florø (8. plass).

Dette er troppen til kveldens viktige kamp:
Joakim Lien, Oscar Halvorsen, Dino Palos, Jakob Bjøndal, Henrik Ottosen, Asfand, Philip Rustad, Fredrik Røkkum, Casper de Capua, Magnus Braaten, Sjur Sæbjørnsen, Henrik Lundqvist, Mathias Lien Smith, Elias Fors, Vetle Henriksveen og Kim Viken.

Publisert
Kategorisert som MSA